B berelpo Picopat Katılım 12 Ekim 2024 Mesajlar 235 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2024 #1 Bende halihazırda FIFA 23 var sizce EA FC 25 almaya değer mi? Sadece kariyer modu oynuyorum.
mionellessi Hectopat Katılım 8 Ekim 2022 Mesajlar 1.614 Çözümler 6 Yer Samsun 8 Kasım 2024 #2 Yakında indirime girecek diyorlar ben onu bekliyorum, 70 dolara almaya değmez.
T TheCure Centipat Katılım 8 Kasım 2024 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2024 #3 Kesinlikle değmez.
B berelpo Picopat Katılım 12 Ekim 2024 Mesajlar 235 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2024 #4 mionellessi dedi: Yakında indirime girecek diyorlar ben onu bekliyorum, 70 dolara almaya değmez. Genişletmek için tıkla... Liglerin ilk yarısı bitince indirime giriyor diye biliyorum. Geçen sene öyle olmuştu.
mionellessi dedi: Yakında indirime girecek diyorlar ben onu bekliyorum, 70 dolara almaya değmez. Genişletmek için tıkla... Liglerin ilk yarısı bitince indirime giriyor diye biliyorum. Geçen sene öyle olmuştu.
V Vonzezo Picopat Katılım 29 Eylül 2024 Mesajlar 51 8 Kasım 2024 #5 Sadece kariyer modu oynuyosun zaten fazladan param gitsin istemiyorum diyorsan indirimi bekle ama fazladan verdiğim para koymaz bana sıkıntı yok diyorsan alabilirsin güzel oyun değmesi ne kadar zevk aldığına bağlı.
Sadece kariyer modu oynuyosun zaten fazladan param gitsin istemiyorum diyorsan indirimi bekle ama fazladan verdiğim para koymaz bana sıkıntı yok diyorsan alabilirsin güzel oyun değmesi ne kadar zevk aldığına bağlı.
hukukçubey Hectopat Katılım 19 Eylül 2021 Mesajlar 1.818 Çözümler 4 8 Kasım 2024 #6 berelpo dedi: Bende halihazırda FIFA 23 var sizce EA FC 25 almaya değer mi? Sadece kariyer modu oynuyorum. Genişletmek için tıkla... Valla oynanış açısından 24'e göre çok kötü geldi gözüme. Kariyer modunu bilemem.
berelpo dedi: Bende halihazırda FIFA 23 var sizce EA FC 25 almaya değer mi? Sadece kariyer modu oynuyorum. Genişletmek için tıkla... Valla oynanış açısından 24'e göre çok kötü geldi gözüme. Kariyer modunu bilemem.