BENYAGO Centipat Katılım 26 Ekim 2023 Mesajlar 108 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2024 #11 Ben UT oynuyorum kariyer sevmiyorum alsam mı sizce yoksa Spider-Man mı alsam. 1000TL hafiften bütçeyi zorluyor ama çok büyük bir sıkıntı değil.
Ben UT oynuyorum kariyer sevmiyorum alsam mı sizce yoksa Spider-Man mı alsam. 1000TL hafiften bütçeyi zorluyor ama çok büyük bir sıkıntı değil.
N Nexoix Picopat Katılım 20 Ekim 2024 Mesajlar 88 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2024 #12 BENYAGO dedi: Ben UT oynuyorum kariyer sevmiyorum alsam mı sizce yoksa Spider-Man mı alsam. 1000TL hafiften bütçeyi zorluyor ama çok büyük bir sıkıntı değil. Genişletmek için tıkla... Hocam ikisi çok farklı oyunlar, bana sorarsan spider man yerine fifa al derim
BENYAGO dedi: Ben UT oynuyorum kariyer sevmiyorum alsam mı sizce yoksa Spider-Man mı alsam. 1000TL hafiften bütçeyi zorluyor ama çok büyük bir sıkıntı değil. Genişletmek için tıkla... Hocam ikisi çok farklı oyunlar, bana sorarsan spider man yerine fifa al derim
BENYAGO Centipat Katılım 26 Ekim 2023 Mesajlar 108 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2024 #13 Nexoix dedi: Hocam ikisi çok farklı oyunlar, bana sorarsan Spider-Man yerine FIFA al derim. Genişletmek için tıkla... Yüksek ihtimalle FIFA alacağım hocam inşAllah teşekkür ederim.
Nexoix dedi: Hocam ikisi çok farklı oyunlar, bana sorarsan Spider-Man yerine FIFA al derim. Genişletmek için tıkla... Yüksek ihtimalle FIFA alacağım hocam inşAllah teşekkür ederim.
N Nexoix Picopat Katılım 20 Ekim 2024 Mesajlar 88 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2024 #14 BENYAGO dedi: Yüksek ihtimalle FIFA alacağım hocam inşAllah teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Ne demek hocam mutlu günlerde oyna inşallah
BENYAGO dedi: Yüksek ihtimalle FIFA alacağım hocam inşAllah teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Ne demek hocam mutlu günlerde oyna inşallah
gLo1NN Kilopat Katılım 28 Mart 2019 Mesajlar 140 18 Aralık 2024 #15 PC bölümünde eskiden FIFA da hile çok oluyor diyorlardı Ultimate için hala geçerli mi?
BENYAGO Centipat Katılım 26 Ekim 2023 Mesajlar 108 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2024 #16 gLo1NN dedi: PC bölümünde eskiden FIFA da hile çok oluyor diyorlardı Ultimate için hala geçerli mi? Genişletmek için tıkla... Yok hocam yeni anti cheat sistemi geldi hile yok PC de.
gLo1NN dedi: PC bölümünde eskiden FIFA da hile çok oluyor diyorlardı Ultimate için hala geçerli mi? Genişletmek için tıkla... Yok hocam yeni anti cheat sistemi geldi hile yok PC de.
gLo1NN Kilopat Katılım 28 Mart 2019 Mesajlar 140 18 Aralık 2024 #17 BENYAGO dedi: Yok hocam yeni anti cheat sistemi geldi hile yok PC de. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim almayı planlıyordum hile konusundan çekincelerim vardı.
BENYAGO dedi: Yok hocam yeni anti cheat sistemi geldi hile yok PC de. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim almayı planlıyordum hile konusundan çekincelerim vardı.
BENYAGO Centipat Katılım 26 Ekim 2023 Mesajlar 108 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2024 #18 Rica ederim hocam.
BENYAGO Centipat Katılım 26 Ekim 2023 Mesajlar 108 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2024 #20 LIWIEL017 dedi: Kişiliğine bağlı. Genişletmek için tıkla... Biraz daha açık olsanız daha iyi olurdu sanki nasıl biri ne almalı,?
LIWIEL017 dedi: Kişiliğine bağlı. Genişletmek için tıkla... Biraz daha açık olsanız daha iyi olurdu sanki nasıl biri ne almalı,?