EA FC 25 alınır mı?

Pyloex

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 5 7500F MPK 3.7GHz 32MB 6 Çekirdek AM5
ASUS Prime A620M-K 6400MHz (OC) DDR5 Soket AM5 M.2 HDMI VGA mATX Anakart
ASUS DUAL Radeon RX 7700 XT OC 12GB GDDR6 192 Bit Ekran Kartı
XPG Lancer Blade Black 16GB (1x16GB) 6000MHz CL48 DDR5 Ram
Lexar NM610PRO 500GB PCIe Gen3 x4 Okuma 3300MB – Yazma 1700MB M.2 SSD
EA FC Epic Games'te 1000 TL'ye düşmüş. Kariyer modu için almak istiyorum. Online oynayacağımı pek düşünmüyorum. Böyle kariyer oyunlarını bayağı seviyorum ama daha önce FIFA kariyer yapma şansım olmadı. Kariyer videolarını izlerken çok hoşuma gidiyor. Sizce parasına değer mi alınır mı?

EA FC Epic Games'te 1000 TL'ye düşmüş. Kariyer modu için almak istiyorum. Online oynayacağımı pek düşünmüyorum. Böyle kariyer oyunlarını bayağı seviyorum ama daha önce FIFA kariyer yapma şansım olmadı. Kariyer videolarını izlerken çok hoşuma gidiyor. Sizce parasına değer mi alınır mı?
Oynayacağınızı düşünüyorsanız her oyun alınır bence hocam.(2k gibi fiyatlara çıkmadığı sürece)

Kariyer için olacaksa düşünmeden alın derim. Oyuncu kariyerinde olsun TD kariyerinde olsun çok fazla seçeneğin var. FC 25'te sıkılacağını hiç düşünmüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı