Ethn0siDe Centipat Katılım 10 Aralık 2023 Mesajlar 108 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2025 #11 poyriho dedi: Ben PS Plus dan alıp oynamıştım. FİFA 23 ve FC 24 ün aynısı gibi bir şey takımların güncelliği dışında. ki onda da FC 24 den değişen bir şey yok. Bence almayın Genişletmek için tıkla... Bende diğer 2 si de yok ama o yüzden de istiyorum
poyriho dedi: Ben PS Plus dan alıp oynamıştım. FİFA 23 ve FC 24 ün aynısı gibi bir şey takımların güncelliği dışında. ki onda da FC 24 den değişen bir şey yok. Bence almayın Genişletmek için tıkla... Bende diğer 2 si de yok ama o yüzden de istiyorum
The Real Ferid Hectopat Katılım 26 Temmuz 2023 Mesajlar 1.673 Çözümler 8 Yer Deutschland Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2025 #12 Ethn0siDe dedi: Gamepassten kalkacak anlamında dedim. Bir de indirim falan gelmiyor sonra. EA FC 24 örneğin 1 kuruş indirim olmadı. Genişletmek için tıkla... EA FC 25 çıktığı için normaldir. Genellikle standard indirim zamanları oluyor. Ne zaman indirim gelmeyeceğini biliyorsun.
Ethn0siDe dedi: Gamepassten kalkacak anlamında dedim. Bir de indirim falan gelmiyor sonra. EA FC 24 örneğin 1 kuruş indirim olmadı. Genişletmek için tıkla... EA FC 25 çıktığı için normaldir. Genellikle standard indirim zamanları oluyor. Ne zaman indirim gelmeyeceğini biliyorsun.
poyriho Hectopat Katılım 18 Ocak 2022 Mesajlar 1.049 Çözümler 4 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2025 #13 Ethn0siDe dedi: Bende diğer 2 si de yok ama o yüzden de istiyorum Genişletmek için tıkla... O zaman alın hocam ama yakın zamansa Gamepass e eklenecek oyun bence beleşe ordan oynamak varken para vermeyin tabi yine de siz bilirsiniz
Ethn0siDe dedi: Bende diğer 2 si de yok ama o yüzden de istiyorum Genişletmek için tıkla... O zaman alın hocam ama yakın zamansa Gamepass e eklenecek oyun bence beleşe ordan oynamak varken para vermeyin tabi yine de siz bilirsiniz
Ethn0siDe Centipat Katılım 10 Aralık 2023 Mesajlar 108 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2025 #14 poyriho dedi: O zaman alın hocam ama yakın zamansa Gamepass e eklenecek oyun bence beleşe ordan oynamak varken para vermeyin tabi yine de siz bilirsiniz Genişletmek için tıkla... Eninde sonunda yeni oyun çıkınca o da gamepassten kalkacak, kalıcı olsun diye.
poyriho dedi: O zaman alın hocam ama yakın zamansa Gamepass e eklenecek oyun bence beleşe ordan oynamak varken para vermeyin tabi yine de siz bilirsiniz Genişletmek için tıkla... Eninde sonunda yeni oyun çıkınca o da gamepassten kalkacak, kalıcı olsun diye.