Arkadaşlar her ikisine de sahibim daha önce bilgisayarda FIFA oynamadığım için konu açmaya karar verdim. PC'yi daha aktif kullanıyorum geçen sene Xbox'ta oynadım EA FC 24'ü gayet iyiydi. Fakat dediğim gibi PC'de oyun oynamak bana her zaman daha rahat geliyor karar veremedim o yüzden fikirlerinize göre hareket etmek istiyorum sizce hangisine almalıyım.
Arkadaşlar her ikisine de sahibim daha önce bilgisayarda FIFA oynamadığım için konu açmaya karar verdim. PC'yi daha aktif kullanıyorum geçen sene Xbox'ta oynadım EA FC 24'ü gayet iyiydi. Fakat dediğim gibi PC'de oyun oynamak bana her zaman daha rahat geliyor karar veremedim o yüzden fikirlerinize göre hareket etmek istiyorum sizce hangisine almalıyım.
2 senedir aktif olarak fifa oynuyorum PC’den, 1 ay önce ps5 aldım ve fc24 yükledim, menülerdeki ve ara sahnelerdeki 30 fps i söylemiyorum bile, fakat maç içi dahi pcde daha akıcıydı bence. Çözemedim bi sorunu bir türlü.
2 senedir aktif olarak FIFA oynuyorum PC'den, 1 ay önce PS5 aldım ve FC24 yükledim, menülerdeki ve ara sahnelerdeki 30 FPS'i söylemiyorum bile, fakat maç içi dahi PC'de daha akıcıydı bence. Çözemedim bir sorunu bir türlü.
Bende de PC'de FC 24 biraz kasıyor menülerde ama Xbox'ta öyle sorunla karşılaşmadım o yüzden sormak istedim. PC daha kolayıma geliyor ama büyük ihtimale Xbox'a alacağım.
Çok kişi bilmez, FIFA ve FC'de One S ise crossplay desteği olmuyor. Series S'de aynı olay varmı bilmiyorum. PC'de optimizayson çöp, ara sahneler çok kasıyor.