B Buki01 Centipat Katılım 1 Ağustos 2024 Mesajlar 33 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2025 #1 Merhaba bilgisayarı yeniden başlatmama rağmen düzelmiyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Temmuz 2025
munzay Hectopat Katılım 27 Eylül 2021 Mesajlar 1.331 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2025 #2 Hocam Easy Anti-Cheat kapatın diyor size. Artı 0 Eksi
KS KS B Buki01 Centipat Katılım 1 Ağustos 2024 Mesajlar 33 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2025 #3 munzay dedi: Hocam Easy Anti-Cheat kapatın diyor size. Genişletmek için tıkla... Hocam o oyunun kendi anti cheatı değil mi ben onu kapatınca hiç açılmıyor anlayamadım. Artı 0 Eksi
munzay dedi: Hocam Easy Anti-Cheat kapatın diyor size. Genişletmek için tıkla... Hocam o oyunun kendi anti cheatı değil mi ben onu kapatınca hiç açılmıyor anlayamadım.
munzay Hectopat Katılım 27 Eylül 2021 Mesajlar 1.331 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2025 #4 https://help.ea.com/en/help/pc/ea-anticheat/ Hocam EA anticheat bu diye biliyorum. Artı 0 Eksi
KS KS B Buki01 Centipat Katılım 1 Ağustos 2024 Mesajlar 33 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2025 #5 munzay dedi: https://help.ea.com/en/help/pc/ea-anticheat/ Hocam EA anticheat bu diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Evet arkada bu çalışıyor ama Denetim Masası'na baktığımda Easy Anti-Cheat diye bir prorgram göremiyorum. Artı 0 Eksi
munzay dedi: https://help.ea.com/en/help/pc/ea-anticheat/ Hocam EA anticheat bu diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Evet arkada bu çalışıyor ama Denetim Masası'na baktığımda Easy Anti-Cheat diye bir prorgram göremiyorum.
munzay Hectopat Katılım 27 Eylül 2021 Mesajlar 1.331 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2025 #6 Buki01 dedi: Evet arkada bu çalışıyor ama Denetim Masası'na baktığımda Easy Anti-Cheat diye bir prorgram göremiyorum. Genişletmek için tıkla... Aynı anda başka oyun açık mı? Sağ alttaki oka basınca görünüyor mu? Artı 0 Eksi
Buki01 dedi: Evet arkada bu çalışıyor ama Denetim Masası'na baktığımda Easy Anti-Cheat diye bir prorgram göremiyorum. Genişletmek için tıkla... Aynı anda başka oyun açık mı? Sağ alttaki oka basınca görünüyor mu?
UBerk Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 10 Ekim 2018 Mesajlar 6.954 Makaleler 8 Çözümler 114 2 Temmuz 2025 #7 Şu an birçok kişi bu sorunu yaşıyor, diğer EA oyunlarında da aynı sorun mevcut. Artı 0 Eksi
KS KS B Buki01 Centipat Katılım 1 Ağustos 2024 Mesajlar 33 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2025 #8 munzay dedi: Aynı anda başka oyun açık mı? Sağ alttaki oka basınca görünüyor mu? Genişletmek için tıkla... Hayır sadece bu oyunu açtım bilgisayarı aç kapa yaptım ama hep bu hata ile karşılaşıyorum. Artı 0 Eksi
munzay dedi: Aynı anda başka oyun açık mı? Sağ alttaki oka basınca görünüyor mu? Genişletmek için tıkla... Hayır sadece bu oyunu açtım bilgisayarı aç kapa yaptım ama hep bu hata ile karşılaşıyorum.
munzay Hectopat Katılım 27 Eylül 2021 Mesajlar 1.331 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2025 #9 UBerk dedi: Şu an birçok kişi bu sorunu yaşıyor, diğer EA oyunlarında da aynı sorun mevcut. Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimal oyundosyası çakışıyor. Artı 0 Eksi
UBerk dedi: Şu an birçok kişi bu sorunu yaşıyor, diğer EA oyunlarında da aynı sorun mevcut. Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimal oyundosyası çakışıyor.
F Furj Femtopat Katılım 15 Aralık 2024 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2025 #10 Şu an ben de bu sorunu yaşıyorum. EA'den kaynaklı olabilir güncelleme sonrası. Artı 0 Eksi