D Draxalper Centipat Katılım 21 Nisan 2024 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2025 #1 Ben daha yeni, 2025 Ağustos'ta aldım. Şu anda EA üyeliğim FC 25, ama deneme sürümü.
wWalsh Centipat Katılım 14 Aralık 2023 Mesajlar 485 Yer Bursa Daha fazla Sistem Özellikleri Playstation 5 Cinsiyet Diğer 22 Ağustos 2025 #2 Draxalper dedi: Ben daha yeni, 2025 Ağustos'ta aldım. Şu anda EA üyeliğim FC 25, ama deneme sürümü. Genişletmek için tıkla... Belli bir süre kadar oynaya biliyorsun sanırım.
Draxalper dedi: Ben daha yeni, 2025 Ağustos'ta aldım. Şu anda EA üyeliğim FC 25, ama deneme sürümü. Genişletmek için tıkla... Belli bir süre kadar oynaya biliyorsun sanırım.
swaghos Hectopat Oyun Gurmesi Katılım 5 Ekim 2024 Mesajlar 1.487 Çözümler 51 Yer Gaziantep Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2025 #3 Sadece oyunun belirlediği bir süreye kadar oynayabiliyorsun. Belirli özelliklere erişebiliyorsun. Deneme süresi sona erdiğinde, oyuna devam edebilmek için tam sürüm satın almanız gerekir.
Sadece oyunun belirlediği bir süreye kadar oynayabiliyorsun. Belirli özelliklere erişebiliyorsun. Deneme süresi sona erdiğinde, oyuna devam edebilmek için tam sürüm satın almanız gerekir.