Pelkas14 Hectopat Katılım 5 Mayıs 2022 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2025 #1 Sürekli olarak DDU ile silip tekrar yülüyorum ama birkaç sefer oyuna girince tekrar aynı hatayı alıyorum ve bu durum sadece FC 25'te oluyor Son düzenleyen: Moderatör: 2 Ağustos 2025
Sürekli olarak DDU ile silip tekrar yülüyorum ama birkaç sefer oyuna girince tekrar aynı hatayı alıyorum ve bu durum sadece FC 25'te oluyor
Sandwich Picopat Katılım 24 Temmuz 2025 Mesajlar 239 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2025 #2 Pelkas14 dedi: Eki Görüntüle 2547690 Sürekli olarak DDU ile silip tekrar yülüyorum ama birkaç sefer oyuna girince tekrar aynı hatayı alıyorum ve bu durum sadece FC 25'te oluyor Genişletmek için tıkla... Bir önceki sürücüyü yükler misiniz? Yeni sürücü de bu tarz hatalar olabiliyor. Artı 0 Eksi
Pelkas14 dedi: Eki Görüntüle 2547690 Sürekli olarak DDU ile silip tekrar yülüyorum ama birkaç sefer oyuna girince tekrar aynı hatayı alıyorum ve bu durum sadece FC 25'te oluyor Genişletmek için tıkla... Bir önceki sürücüyü yükler misiniz? Yeni sürücü de bu tarz hatalar olabiliyor.
KS KS Pelkas14 Hectopat Katılım 5 Mayıs 2022 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2025 #3 bir önceki sürücüde de aynı sorunu yaşadım. Belki yeni sürücüde yoktur diye bugün yenisine güncellemiştim ama hala sorun devam ediyor Artı 0 Eksi
bir önceki sürücüde de aynı sorunu yaşadım. Belki yeni sürücüde yoktur diye bugün yenisine güncellemiştim ama hala sorun devam ediyor