Çözüldü EA FC 25 DirectX hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Quindecim

Hectopat
Merhaba 1 senedir EA FC 24 oynuyorum. O dönemler hiçbir zaman böyle bir hata almadım.(araştırdığımda 24'te de alanlar varmış). Ama son 1 haftadır 24'te de aynı hatayı almaya başladım. Sorunun çözümü nedir? MSI ile alakalı olduğunu söylüyorlar genellikle.
Ekran kartı: MSI RTX 3060 Super Gaming X
Anakart: ASUS B450M Dragon.
RAM: Apacer Panther Black-Gold 16 GB DDR4 3200MHz CL16 Gaming.
İşletim sistemi: Windows 10 Pro.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
O değil. FC 24 çalışıyor sorunsuz ama FC 25 böyle hata veriyor bende çok saçma harbiden.
Ben sorunu RAM'leri takıp çıkart yaparak çözdüm. Yazlıktan PC'yi eve getirirken yerinden oynamış olabilir. RAM'leri çıkart tak yapınca problem çözüldü.
Son düzenleme:
Bende oyuna hiç girmiyor. Anticheat yükleme bitiyor. Pencere açılıyor yeşil bar tam dolmaya yakın hata veriyor hep. 1 haftadır oynayamıyorum oyunu çok saçma. FC24'te hiç bir sorun yok ama.

Bende oyuna hiç girmiyor. Anticheat yükleme bitiyor. Pencere açılıyor yeşil bar tam dolmaya yakın hata veriyor hep. 1 haftadır oynayamıyorum oyunu çok saçma. FC24'te hiçbir sorun yok ama.

Hocam aygıt yöneticisine girin orada görüntü bağdaştırıcıları var ekran kartınızı silin sonra NVIDIA'ya da amdyse resmi sitesine gidip en güncel halini indirin ve bilgisayarı yeniden başlatın bende oldu.

Latest supported Visual C++ Redistributable downloads bir de bu linke girin oradanda 64 X ise onu indirin ve yeniden başlatın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…