EA FC 25 donuyor

zzaferkaratas

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba,

FC 23'ten beri oynadığım oyunlarda donma problemi yaşıyorum. FPS'de herhangi bir sıkıntı yok ve kasma falan değil. 23-24 ve son olarak 25'te de aynı sorunu yaşıyorum. Maç içindeyken 10-15 saniye anlık donuyor ve sonrasında kendiliğinden düzeliyor. 1 maç içinde yaklaşık 5-6 kez oluyor. Sadece FIFA oynarken oluyor. Neredeyse bütün grafik ayarlarını denedim ama düzelen bir şey yok. Yüksek ayarlarda sıkıntısız bir PUBG oynuyorum ve onda hiç sıkıntı olmamasına rağmen sadece FIFA'da oluyor. Yardımcı olabilir misiniz?

Bileşenlerim:
i5 10400F.
16 GB RAM.
GTX 1650.

Bende de ara sahnelerde anlık fps düşüşleri oluyor eski sistemim amd 6750 xt ekran kartı varken telli saç kapatınca düzeliyordu şimdi 4070 ti süper var telli saç açıkta olsa kapalı da olsa aynı şekilde sorun oluyor. dikey senkranizasyon kapalı oynayınca oyun esnasında kasıyor gibi oluyor açınca da normal akıcı oluyor ve ara sahnelerde fps drop oluyor. denetim masası ayarlarından çok şey denedim fakat düzelmiyor hiçbir türlü.

Bende de ara sahnelerde anlık fps düşüşleri oluyor eski sistemim amd 6750 xt ekran kartı varken telli saç kapatınca düzeliyordu şimdi 4070 ti süper var telli saç açıkta olsa kapalı da olsa aynı şekilde sorun oluyor. dikey senkranizasyon kapalı oynayınca oyun esnasında kasıyor gibi oluyor açınca da normal akıcı oluyor ve ara sahnelerde fps drop oluyor. denetim masası ayarlarından çok şey denedim fakat düzelmiyor hiçbir türlü.
Bende kasma olmuyor. Anlık donmadığı sürece hep akıcı oynuyorum. Oyunda ekran anlık donuyor ve sonrasında da kaldığı yerden devam ediyor. Arka planda müzik falan dinlediğim zamanda da oyunda donma olduğunda ses gelmeye devam ediyor fakat donma geçene kadar müzik değiştirme falan yapamıyorum.

Bende kasma olmuyor. Anlık donmadığı sürece hep akıcı oynuyorum. Oyunda ekran anlık donuyor ve sonrasında da kaldığı yerden devam ediyor. Arka planda müzik falan dinlediğim zamanda da oyunda donma olduğunda ses gelmeye devam ediyor fakat donma geçene kadar müzik değiştirme falan yapamıyorum.

Çözümü buldunuz mu hocam? aynı sorunu yaşıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı