B Bahadr21 Decapat Katılım 3 Ekim 2022 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2024 #1 EA üzerinden oyunu aldım ama bir türlü gamepadi görmüyor. her şeyi yaptım XOutput yaptım Steam girdilerini devre dışı bıraktım her şeyi yaptım internette yazanları ama olmuyor. FC 24'te sorunsuz oynuyordum ama FC 25'te bağlanmıyor. Logitech kol.
EA üzerinden oyunu aldım ama bir türlü gamepadi görmüyor. her şeyi yaptım XOutput yaptım Steam girdilerini devre dışı bıraktım her şeyi yaptım internette yazanları ama olmuyor. FC 24'te sorunsuz oynuyordum ama FC 25'te bağlanmıyor. Logitech kol.
Hüseyin doğann Decapat Katılım 13 Ekim 2023 Mesajlar 156 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2025 #11 CandyYMan dedi: Hocam şu sorunu çözen yazsın Allah için wonderboy marka kol Genişletmek için tıkla... çözen var mı Varsa çözen yazsın platoon kol. Artı 0 Eksi
CandyYMan dedi: Hocam şu sorunu çözen yazsın Allah için wonderboy marka kol Genişletmek için tıkla... çözen var mı Varsa çözen yazsın platoon kol.