yosuufirr Femtopat Katılım 4 Ocak 2025 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2025 #1 İyi günler, ilk defa PC'den EA FC 25 oynayacağım. Beni uğraştırmayacak direkt oyun ile bağlantı sağlayacağım gamepad önerir misiniz? Bir ayrıca sorum, oyunu Epic Games'ten alırsam kol bağlantısını zorlanmadan yapabilir miyim?
İyi günler, ilk defa PC'den EA FC 25 oynayacağım. Beni uğraştırmayacak direkt oyun ile bağlantı sağlayacağım gamepad önerir misiniz? Bir ayrıca sorum, oyunu Epic Games'ten alırsam kol bağlantısını zorlanmadan yapabilir miyim?
aykutbigman Femtopat Katılım 1 Aralık 2024 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2025 #3 Bende epicten aldım, kol çalıştırmada vs. herhangi bir sıkıntı yaşamıyorum. Kullandığım kol direkt ps4 kolu.
Bende epicten aldım, kol çalıştırmada vs. herhangi bir sıkıntı yaşamıyorum. Kullandığım kol direkt ps4 kolu.
yosuufirr Femtopat Katılım 4 Ocak 2025 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2025 #4 Kerem szer dedi: Bütçeniz ne kadar? Genişletmek için tıkla... Duruma göre değişir ama 3500 bandına kadar çıkabilirim aykutbigman dedi: Bende epicten aldım, kol çalıştırmada vs. herhangi bir sıkıntı yaşamıyorum. Kullandığım kol direkt ps4 kolu. Genişletmek için tıkla... Orjinal kol de mi?
Kerem szer dedi: Bütçeniz ne kadar? Genişletmek için tıkla... Duruma göre değişir ama 3500 bandına kadar çıkabilirim aykutbigman dedi: Bende epicten aldım, kol çalıştırmada vs. herhangi bir sıkıntı yaşamıyorum. Kullandığım kol direkt ps4 kolu. Genişletmek için tıkla... Orjinal kol de mi?
aykutbigman Femtopat Katılım 1 Aralık 2024 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2025 #5 yosuufirr dedi: Duruma göre değişir ama 3500 bandına kadar çıkabilirim Orjinal kol de mi? Genişletmek için tıkla... evet.
yosuufirr dedi: Duruma göre değişir ama 3500 bandına kadar çıkabilirim Orjinal kol de mi? Genişletmek için tıkla... evet.