Xbox kolu olmasın sol üstte analog çok garibime geliyor hiç denemedim alışamam muhtemelen.
Bütçe 3000 TL'ye kadar çıkar Wireless olursa daha iyi olur bağlantı sorunu olmayan.
En ucuz Sony DualSense Kablosuz PS5 Oyun Kolu fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Sony DualSense Kablosuz PS5 Oyun Kolu özelliklerini incele, 2.587,50 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Xbox kolu olmasın sol üstte analog çok garibime geliyor hiç denemedim alışamam muhtemelen.
Bütçe 3000 TL'ye kadar çıkar Wireless olursa daha iyi olur bağlantı sorunu olmayan.
Hocam alışması çok zor değil xbox tarzı kollara, bu fiyat bandında malesef yok ps düzeninde kol, fantech nova pro v2 ve f710 var zaten adamakıllı kollar. F710 eski bir kol çıktığında daha adamakıllı internet yoktu Türkiye'de, nova pro v2 ise çok da sıcak baktığım bir kol değil fantech için kalite kontrolü zayıf diyorlar. Eğer alışırım xboxa derseniz gamesir cyclone 2 veya supernova öneririm. Haricinde çok da bir kol yok açıkcası dediğim gibi ps düzeninde
Xbox kolu link atın onu da alabilirim ama bağlantı kopma sorunu olmazsa çok iyi olur F710 var bende 7 aylık arada kopma oluyor cok rahatsız ediyor bir şekilde alışırım Xbox'a.
Xbox kolu link atın onu da alabilirim ama bağlantı kopma sorunu olmazsa çok iyi olur F710 var bende 7 aylık arada kopma oluyor cok rahatsız ediyor bir şekilde alışırım Xbox'a.