lennycxn Centipat Katılım 21 Ekim 2023 Mesajlar 90 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2024 #1 Bugünkü kış indiriminde indirime girer mi?
Pledo Hectopat Katılım 4 Mayıs 2022 Mesajlar 1.797 Çözümler 23 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2024 #2 Steamden almak zorunda mısın hocam? EA APP da büyük bir indirim mevcut.
Gablanify Hectopat Katılım 6 Aralık 2022 Mesajlar 2.021 Çözümler 8 19 Aralık 2024 #3 lennycxn dedi: Bugünkü kış indiriminde indirime girer mi? Genişletmek için tıkla... Şu anda EA App ve Epic'te 1000 TL civarında.
lennycxn dedi: Bugünkü kış indiriminde indirime girer mi? Genişletmek için tıkla... Şu anda EA App ve Epic'te 1000 TL civarında.
Leon Dayı Megapat Dizüstü Cerrahı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 11.782 Makaleler 9 Çözümler 64 Yer İstanbul, Türkiye 19 Aralık 2024 #4 lennycxn dedi: Bugünkü kış indiriminde indirime girer mi? Genişletmek için tıkla... Evet, çoğu oyun Steam'in Kış İndirimleri kapmasında indirime girecek.
lennycxn dedi: Bugünkü kış indiriminde indirime girer mi? Genişletmek için tıkla... Evet, çoğu oyun Steam'in Kış İndirimleri kapmasında indirime girecek.
lennycxn Centipat Katılım 21 Ekim 2023 Mesajlar 90 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2024 #5 Pledo dedi: Steam'den almak zorunda mısın hocam? EA App da büyük bir indirim mevcut. Genişletmek için tıkla... Daha düşük fiyata düşer mi diye bekliyorum Steam'i.
Pledo dedi: Steam'den almak zorunda mısın hocam? EA App da büyük bir indirim mevcut. Genişletmek için tıkla... Daha düşük fiyata düşer mi diye bekliyorum Steam'i.
Pledo Hectopat Katılım 4 Mayıs 2022 Mesajlar 1.797 Çözümler 23 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2024 #6 lennycxn dedi: Daha düşük fiyata düşer mi diye bekliyorum Steam'i. Genişletmek için tıkla... Düşebilir ancak EA APP üzerinde ki indirim kadar olacağını düşünmüyorum.
lennycxn dedi: Daha düşük fiyata düşer mi diye bekliyorum Steam'i. Genişletmek için tıkla... Düşebilir ancak EA APP üzerinde ki indirim kadar olacağını düşünmüyorum.
Leon Dayı Megapat Dizüstü Cerrahı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 11.782 Makaleler 9 Çözümler 64 Yer İstanbul, Türkiye 19 Aralık 2024 #7 lennycxn dedi: Daha düşük fiyata düşer mi diye bekliyorum Steam'i. Genişletmek için tıkla... Kış İndirimleri kapmasında oyunların fiyatı ne kadar düşer bilemeyiz. En iyisi aceleniz yoksa 21:00'ı beklemek.
lennycxn dedi: Daha düşük fiyata düşer mi diye bekliyorum Steam'i. Genişletmek için tıkla... Kış İndirimleri kapmasında oyunların fiyatı ne kadar düşer bilemeyiz. En iyisi aceleniz yoksa 21:00'ı beklemek.
BENYAGO Centipat Katılım 26 Ekim 2023 Mesajlar 108 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2024 #8 lennycxn dedi: Daha düşük fiyata düşer mi diye bekliyorum Steam'i. Genişletmek için tıkla... Kısmetliyiz hocam bende aynı şekilde bekledim 28 dolara düştü yapıştırıyorum
lennycxn dedi: Daha düşük fiyata düşer mi diye bekliyorum Steam'i. Genişletmek için tıkla... Kısmetliyiz hocam bende aynı şekilde bekledim 28 dolara düştü yapıştırıyorum
erenilhann Hectopat Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2024 #9 28 dolara alacagim ama yakin zamanda daha uyguna indirime düşmez değil mi?
BENYAGO Centipat Katılım 26 Ekim 2023 Mesajlar 108 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2024 #10 Yok hocam en erken bahar indirimleri Mart sonu yani erenilhann dedi: 28 dolara alacagim ama yakin zamanda daha uyguna indirime düşmez değil mi? Genişletmek için tıkla...
Yok hocam en erken bahar indirimleri Mart sonu yani erenilhann dedi: 28 dolara alacagim ama yakin zamanda daha uyguna indirime düşmez değil mi? Genişletmek için tıkla...