EA FC 25 interception hatası

Scroit

Decapat
Daha fazla  
3 gün önce oyun gayet iyi çalışıyordu ve bilgisayarı güncelledim ve kapattım sonrasında bu hatayı almaya başladım. Bilgisayarda interception kurulu değil. Sorunun sürücülerle alakalı olduğunu düşündüm ve klavye ve farenin orijinal sürücülerini kurdum. Sorun yine çözülmedi.

Not: Windows 10 kullanıyorum.

Dosya Ekleri

• resim_2025-05-24_134400539.png
    resim_2025-05-24_134400539.png
    122,4 KB · Görüntüleme: 154
Son düzenleyen: Moderatör:
Bir macro ya da hile yapma programı bir şey kurdun mu bilgisayarda?

Şüpheli bir uygulama yakaladığı için başlatmıyor.

Interception yazılımı klavye ve mouse yönlendirmelerini kontrol eden bir uygulamadır.

Ek olarak program ekle kaldırdan bir kontrol sağlamanı öneriyiorum.

Bir macro ya da hile yapma programı bir şey kurdun mu bilgisayarda?

Şüpheli bir uygulama yakaladığı için başlatmıyor.

Interception yazılımı klavye ve mouse yönlendirmelerini kontrol eden bir uygulamadır.

Ek olarak program ekle kaldırdan bir kontrol sağlamanı öneriyiorum.

Hayır ama Logitech G HUB da makro ekli.

Hocam Logitech G HUB'daki makro daha önceden de vardı sorun çıkartmıyordu dediğin gibi kaldırıp denedim fakat yine olmadı C diskindeki bilmediğim birkaç dosyayı silip tekrar denedim fakat yine olmadı sence güncellemeyle alakalı olabilir mi?

Hocam Logitech G HUB'daki makro daha önceden de vardı sorun çıkartmıyordu dediğin gibi kaldırıp denedim fakat yine olmadı C diskindeki bilmediğim birkaç dosyayı silip tekrar denedim fakat yine olmadı sence güncellemeyle alakalı olabilir mi?

Dosyaları doğrula dedin mi FC 25 için. Çünkü güncelleme ile macro programı kurulacağını zannetmiyorum.

Dosya Ekleri

• resim_2025-05-24_155814488.png
    resim_2025-05-24_155814488.png
    126,3 KB · Görüntüleme: 120
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı