Mambist Centipat Katılım 20 Mayıs 2024 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2024 #1 EA FC 25 de oyuncu kariyeri yapıyorum. Oyuncu kariyerinde maç atarken oyun tam yarısında kapanıyor. Acaba bir çözümü var mıdır?
EA FC 25 de oyuncu kariyeri yapıyorum. Oyuncu kariyerinde maç atarken oyun tam yarısında kapanıyor. Acaba bir çözümü var mıdır?
Donanım_yazar Decapat Katılım 21 Nisan 2023 Mesajlar 173 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2024 #2 Mambist dedi: EA FC 25 de oyuncu kariyeri yapıyorum. Oyuncu kariyerinde maç atarken oyun tam yarısında kapanıyor. Acaba bir çözümü var mıdır? Genişletmek için tıkla... Sistem özelliklerini yazar mısın. Artı 0 Eksi
Mambist dedi: EA FC 25 de oyuncu kariyeri yapıyorum. Oyuncu kariyerinde maç atarken oyun tam yarısında kapanıyor. Acaba bir çözümü var mıdır? Genişletmek için tıkla... Sistem özelliklerini yazar mısın.
Bedymouss Zeptopat Katılım 14 Kasım 2024 Mesajlar 73 15 Kasım 2024 #3 Mambist dedi: EA FC 25 de oyuncu kariyeri yapıyorum. Oyuncu kariyerinde maç atarken oyun tam yarısında kapanıyor. Acaba bir çözümü var mıdır? Genişletmek için tıkla... MSI Afterburner ile sıcaklıkları gösterin tam kapanmasına yakın ya da işlemci %100 kullanıma girip kapanıyor olabilir. Artı 0 Eksi
Mambist dedi: EA FC 25 de oyuncu kariyeri yapıyorum. Oyuncu kariyerinde maç atarken oyun tam yarısında kapanıyor. Acaba bir çözümü var mıdır? Genişletmek için tıkla... MSI Afterburner ile sıcaklıkları gösterin tam kapanmasına yakın ya da işlemci %100 kullanıma girip kapanıyor olabilir.
Donanım_yazar Decapat Katılım 21 Nisan 2023 Mesajlar 173 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2024 #4 Bedymouss dedi: MSI Afterburner ile sıcaklıkları gösterin tam kapanmasına yakın ya da işlemci %100 kullanıma girip kapanıyor olabilir. Genişletmek için tıkla... Aynen öyle fanları bir kontrol edebilirsin eğer çok ısınıyorsa. Artı 0 Eksi
Bedymouss dedi: MSI Afterburner ile sıcaklıkları gösterin tam kapanmasına yakın ya da işlemci %100 kullanıma girip kapanıyor olabilir. Genişletmek için tıkla... Aynen öyle fanları bir kontrol edebilirsin eğer çok ısınıyorsa.
Arfbk Hectopat Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 66 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Enerji & Lojistik 15 Kasım 2024 #5 Cache dosyalarını temizleyip ardından “V-Sync” ve “Anti-Aliasing” gibi ayarları kapatmayı deneyin. Artı 0 Eksi
Bedymouss Zeptopat Katılım 14 Kasım 2024 Mesajlar 73 15 Kasım 2024 #6 Çözüldü: EA FC 25 kapanıyor ve EA uygulamasına atıyor bu konu yardım edebilir. Artı 0 Eksi
KS KS Mambist Centipat Katılım 20 Mayıs 2024 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2024 #7 Bedymouss dedi: MSI Afterburner ile sıcaklıkları gösterin tam kapanmasına yakın ya da işlemci %100 kullanıma girip kapanıyor olabilir. Genişletmek için tıkla... Baktım hocam ısınıyor biraz evet teşekkürler çözüm buymuş. Artı 0 Eksi
Bedymouss dedi: MSI Afterburner ile sıcaklıkları gösterin tam kapanmasına yakın ya da işlemci %100 kullanıma girip kapanıyor olabilir. Genişletmek için tıkla... Baktım hocam ısınıyor biraz evet teşekkürler çözüm buymuş.
Bedymouss Zeptopat Katılım 14 Kasım 2024 Mesajlar 73 15 Kasım 2024 #8 Çözüldü diye işaretleyebilirsin bu konuyu. Artı 0 Eksi