EA FC 25 kariyer modu oyuncu seçimi

Pledo

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Selamlar. FC 24, FIFA 23 ve son olarak FC 25'te de bu problem vardı ve devam ediyor. Liverpool'a transferimi gerçekleştirdim, 3 veya 4 maç oynadım. Şimdi lig maçına çıkacağız ama alisson 4 maçın 1 tanesinde oynamış, yedek kaleci diğer maçlar da oynuyor. Alisson'un bir cezası yok, bir sakatlığı yok, bir engeli yok yani oynamamak için. Bu sol bek için de geçerli. Bunu kendimiz ayarlayamıyor muyuz?

Dosya Ekleri

• {3B905FEF-60E3-4949-9BED-0B4A456AB942}.png
    {3B905FEF-60E3-4949-9BED-0B4A456AB942}.png
    353,8 KB · Görüntüleme: 339
Son düzenleyen: Moderatör:
Ben hem bu konudan dolayı hem de takımların saçma sapan transferler yapmasından dolayı araştırmıştım. Oyuna gerçekçilik katan ve farklı eklentiler ekleyen bir yama var bir zamanlar içinde de bulunmuştum özenle yapılıyor ve bu tarz sorunları çözüyor. Yama ücretli değilmiş bu yıl için özür dilerim iletişim kurarak temin edebilirsiniz.
yama yapımcıları: x.com

Ben hem bu konudan dolayı hem de takımların saçma sapan transferler yapmasından dolayı araştırmıştım. Oyuna gerçekçilik katan ve farklı eklentiler ekleyen bir yama var bir zamanlar içinde de bulunmuştum özenle yapılıyor ve bu tarz sorunları çözüyor. Ücretli fakat fazla tuzlu değil.
yama yapımcıları: x.com
Teşekkür ederim hocam.

Maalesef. Kariyer modunu çok sevmeme rağmen bu tarz hatalar yüzünden bıraktım. Seni yakında oynamadığın mevkiye de koymaya başlarsa şaşırma.

Maalesef. Kariyer modunu çok sevmeme rağmen bu tarz hatalar yüzünden bıraktım. Seni yakında oynamadığın mevkiye de koymaya başlarsa şaşırma.
İspanya da koydular hocam. Yedek olarak kanattan, 10 numaradan girdiğim oldu ama forvettim. İlk 11 başlayınca o problem bir nebze de çözülüyor. Yani kaleci düzgün olsa yeterli de işte.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı