EA FC 25 korner ve serbest vuruşlarda FPS düşüyor

raetxo

Centipat
Daha fazla  
Oyun normal oynarken ayarlar Ultra yüksek karışımında 70-90 FPS arası gidip geliyor ancak korner serbest vuruş gibi anlarda FPS bir anda 25'lere kadar düşüyor. Bunun çözümü nedir?

Oyun normal oynarken ayarlar Ultra yüksek karışımında 70-90 FPS arası gidip geliyor ancak korner serbest vuruş gibi anlarda FPS bir anda 25'lere kadar düşüyor. Bunun çözümü nedir?

Aynısı bende de yaşanıyor ben FIFA 23'te yaşıyorum sanırım işlemci ve ekran kartı arasında darboğaz olabilir.

İşlemci ve ekran kartı modelini söylersen daha yardımcı olabilirim.

Aynısı bende de yaşanıyor ben FIFA 23'te yaşıyorum sanırım işlemci ve ekran kartı arasında darboğaz olabilir.

İşlemci ve ekran kartı modelini söylersen daha yardımcı olabilirim.

Laptop kullanıyorum işlemcim: i5 12450H Ekran kartım: RTX 3050 6 GB
Araştırdığım üzere herkes suçu EA'e atmış kornerlerde taraftar renderları yüzünde olduklarını yazmışlar. Aynı ayarlarda sadece taraftar kalitesini düşüğe çektim ve en azından 25'lere düşmemeye başladı.

Hocam ara sahnelerde kare hızını yarıya düşür seçeneği ile oynayınca ben de olmuyor bu dedikleriniz. Bir de öyle deneyin lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…