Merhaba ben geçen yıl PS5 aldım mayıs ayında EA FC 24 Plus'ta sınırlı sürede verilirken alamadım, bu yıl EA FC 25 almak istiyorum aylık oyunlara dusunce, sadece anlamadığım şey EA FC 25 1 aylik sure boyunca ücretsiz olacak ya ben kutuphaneye eklersem suresiz oynayabilir miyim? PlayStation Plus aboneligim varken? Yoksa 1 2 ay sonra kutuphaneden goturuluyor mu? EA FC 24 alan arkadaş varsa gecen yil Plus'tan hala oynaya bilen var mı? Şimdiden teşekkürler.
PlayStation Extra kütüphanesinde FC 25 yer almıyor. Önümüzdeki aylarda Extra veya Essential'a gelecek mi o da belli değil. Geçen sene Plus Essential'a FC 24 geldiğinde sürpriz olmuştu.
Yani ortada Plus'ın vermiş olduğu FC 25 yok, geleceği yönünde bir bilgi de yok. Siz kendinizi bu doğrultuda hazırlayın.
PlayStation Extra kütüphanesinde FC 25 yer almıyor. Önümüzdeki aylarda Extra veya Essential'a gelecek mi o da belli değil. Geçen sene Plus Essential'a FC 24 geldiğinde sürpriz olmuştu.
Yani ortada Plus'ın vermiş olduğu FC 25 yok, geleceği yönünde bir bilgi de yok. Siz kendinizi bu doğrultuda hazırlayın.
FC kitlesi oyun iyi de olsa kötü de olsa satın alıyor, ben henüz "yenisi kötü olmuş, bu sene satın almayıp eskisini oynamaya devam edeceğim" diyen FC oyuncusu görmedim.
Umarım dilediğiniz gibi olur. Olmazsa indirimde 1150 TL'ye düşüyor.
FC kitlesi oyun iyi de olsa kötü de olsa satın alıyor, ben henüz "yenisi kötü olmuş, bu sene satın almayıp eskisini oynamaya devam edeceğim" diyen FC oyuncusu görmedim.
Umarım dilediğiniz gibi olur. olmazsa indirimde 1150 TL'ye düşüyor.