K E D Y Kilopat Katılım 18 Nisan 2019 Mesajlar 348 Çözümler 1 16 Aralık 2024 #11 Alacaksan da sakın ultimate team modunu oynama. Aşırı sinir bozucu ve stresli. Hayat kaliteni çok olumsuz etkileyebilir.
Alacaksan da sakın ultimate team modunu oynama. Aşırı sinir bozucu ve stresli. Hayat kaliteni çok olumsuz etkileyebilir.
hukukçubey Hectopat Katılım 19 Eylül 2021 Mesajlar 1.818 Çözümler 4 18 Aralık 2024 #12 Yeyil dedi: PS kafeye 4 saat vereceği paraya oyunu alır zaten Genişletmek için tıkla... Hocam doğru diyorsunuz bir anlık dalgınlıkla düşünemedim
Yeyil dedi: PS kafeye 4 saat vereceği paraya oyunu alır zaten Genişletmek için tıkla... Hocam doğru diyorsunuz bir anlık dalgınlıkla düşünemedim
Yeyil Kilopat Katılım 12 Mayıs 2021 Mesajlar 7.030 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2024 #13 hukukçubey dedi: Hocam doğru diyorsunuz bir anlık dalgınlıkla düşünemedim Genişletmek için tıkla... Sorun yok öneri garip olmuş sadece. Ilden ile degişmekke beraber burada saatliği 150 200 arası. Yani 4 saatligin uzerine 200 daha koyar oyunu alirdim bu oneri gelse.
hukukçubey dedi: Hocam doğru diyorsunuz bir anlık dalgınlıkla düşünemedim Genişletmek için tıkla... Sorun yok öneri garip olmuş sadece. Ilden ile degişmekke beraber burada saatliği 150 200 arası. Yani 4 saatligin uzerine 200 daha koyar oyunu alirdim bu oneri gelse.