mrklausx Picopat Katılım 25 Ekim 2024 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2024 #1 Steam'den EA FC 25 Showcase demo sürümünü indirdim ancak oyun açılmıyor sunucu hatası veriyor oyunu açabilen var mı çözümü nedir? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Aralık 2024
Steam'den EA FC 25 Showcase demo sürümünü indirdim ancak oyun açılmıyor sunucu hatası veriyor oyunu açabilen var mı çözümü nedir?
dnzncndw Picopat Katılım 10 Aralık 2024 Mesajlar 59 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Rtx 4060 İ-Corei7 13700H 1Tb Ssd W11 Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2024 #2 Aynı sorun bende de var Steam'den silip EA üzerinden indirdim değişen bir şey yok Artı 0 Eksi
KS KS mrklausx Picopat Katılım 25 Ekim 2024 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2024 #3 dnzncndw dedi: Aynı sorun bende de var Steam'den silip EA üzerinden indirdim değişen bir şey yok Genişletmek için tıkla... Sağol bende aynısını deneyecektim olmuyorsa denemenin anlamı yok. Artı 0 Eksi
dnzncndw dedi: Aynı sorun bende de var Steam'den silip EA üzerinden indirdim değişen bir şey yok Genişletmek için tıkla... Sağol bende aynısını deneyecektim olmuyorsa denemenin anlamı yok.
4mevsim7iklim Hectopat Katılım 25 Mart 2019 Mesajlar 3 21 Ocak 2025 #4 Arkadaşlar, masaüstünde EA ikonlu uygulamaya sağ tıklayıp "Run As Administrator" veya "Yönetici olarak çalıştır" şeklinde açarsanız, açılıyor. Artı 0 Eksi
Arkadaşlar, masaüstünde EA ikonlu uygulamaya sağ tıklayıp "Run As Administrator" veya "Yönetici olarak çalıştır" şeklinde açarsanız, açılıyor.