Çözüldü EA FC 25 splash screenden sonra açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

gtadelisi79

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. Dün Epic Games üzerinden EA FC 25 satın aldım ve yükledim. Oyunu açmaya çalıştığımda EA App e yönlendirdi ve oradan açtım. Lakin açmaya çalışınca EA FC 25 yazısı(splash screen) çıktı ve sonra kapandı geri EA Games'e attı. Oyun açılmıyor. Ne yapmam lazım, sorun nedir?

Çözüm
Sorunu çözdüm.

Kral buna benzer sorunu bende yaşıyordum. Arama çubuğuna mikrofon gizlilik ayarları yaz ve tıkla. Tıkladıktan sonra azıcık aşağı indir indirdikten sonra "masaüstü uygulamalarının mikrofonunuza erişmesine izin verin" seçeneğini kapatın bunu her FC 25'e girmeden önce yapın çıkarken açın.

Bu yöntemlede elbet çözüm sağlanabilir cevabınız için çok teşekkür ederim.

Ben şöyle çözdüm:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Kral buna benzer sorunu bende yaşıyordum. Arama çubuğuna mikrofon gizlilik ayarları yaz ve tıkla. Tıkladıktan sonra azıcık aşağı indir indirdikten sonra "masaüstü uygulamalarının mikrofonunuza erişmesine izin verin" seçeneğini kapatın bunu her FC 25'e girmeden önce yapın çıkarken açın.

Sorunu çözdüm.

Bu yöntemlede elbet çözüm sağlanabilir cevabınız için çok teşekkür ederim.

Ben şöyle çözdüm:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Çözüm

Technopat Haberler

Geri
Yukarı