EA FC 25 tam ekranda renkleri soluk duruyor

İşletim sistemi
Windows 11

sercigggga

Femtopat
Daha fazla  
RAM
16 GB
Ekran kartı
Asus Rog Strix RTX 3060Ti
Anakart
GIGABYTE H410M H
İşlemci
Intel i5 10400F
Merhaba, sistemimi Windows 10'dan temiz kurulumla Windows 11'e geçirdim, sonrasında EA FC 25 oyununa girdiğimde renkler aşırı soluk geldi ama Alt Tab yaptığımda veya pencereli moda geçtiğimde renklerin düzeldiğini fark ettim acaba sorun nedir bilen veya benzer bir durumu yaşayan var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, sistemimi Windows 10'dan temiz kurulumla Windows 11'e geçirdim, sonrasında EA FC 25 oyununa girdiğimde renkler aşırı soluk geldi ama Alt Tab yaptığımda veya pencereli moda geçtiğimde renklerin düzeldiğini fark ettim acaba sorun nedir bilen veya benzer bir durumu yaşayan var mı?
Hocam nvıdıa ayarların sıfırlanmış olabilirmi. Ben fifa için genelde dynamic vibrance 70 80 arası kontrast parlaklık 60 filan kullanıyorum.

Hocam nvıdıa ayarların sıfırlanmış olabilirmi. Ben fifa için genelde dynamic vibrance 70 80 arası kontrast parlaklık 60 filan kullanıyorum.
Benim de o değerlerde ama şunu farkettim oyundayken alt tab yapıp masaüstüne döndüğümde masaüstü anlık kötü bir çözünürlükte oluyor sonra hemen normal haline dönüyor sanırım oyun çalışırken kötü bir çözünürlükte çalışıyor ama ayarları gayet düzgün gözüküyor hiçbir şey anlamadım gerçekten.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı