EA FC 25 tam hız sprint atamıyor

tolayup

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, geçen gün Epic Games'ten FC 25'i satın aldım fakat aldığım günden beri bir sıkıntı yaşıyorum. Bu sıkıntı R1 ile sprint atarken tam hızda atmıyor galiba taktiksel dribbling adı verilen hareketten yapıyor, topu ayağından açıp asla hızlanmıyor. Yayıncıları izlediğimde onlarda topla dribbling normal iken bende gitmiyor ve arkadan defans çok kolay yakalıyor beni. Bu sorunun çözümünü bilen birisi yardımıcı olabilir mi? Gerekirse sistem özelliklerini atabilirim.

Sırf bu yüzden 3 kere sinirle oyunu sildim... Kafayı yemek üzereyim

Merhaba, geçen gün Epic Games'ten FC 25'i satın aldım fakat aldığım günden beri bir sıkıntı yaşıyorum. Bu sıkıntı R1 ile sprint atarken tam hızda atmıyor galiba taktiksel dribbling adı verilen hareketten yapıyor, topu ayağından açıp asla hızlanmıyor. Yayıncıları izlediğimde onlarda topla dribbling normal iken bende gitmiyor ve arkadan defans çok kolay yakalıyor beni. Bu sorunun çözümünü bilen birisi yardımıcı olabilir mi? Gerekirse sistem özelliklerini atabilirim.

Sorunu çözebildin mi?

Son düzenleme:
Sırf bu yüzden 3 kere sinirle oyunu sildim... Kafayı yemek üzereyim.

Sorunu çözebildin mi?

FC 25'te bu sorunu yaşadım ve çözümü şöyle buldum. Maça giriyorsun sonra ESC yapıp ayarlara giriyorsun sonra oyun ayarları diyorsun oradan simülasyon yazan yere gelip simülasyon yazan yeri klasik olarak seçiyorsun. Sonra oynanış ayarı kısmına geliyorsun en aşağıdan analog Sprint'i açık hale getiriyorsun. Sorunun çözülmesi lazım.

Analog sprint açınca oyuncu bu sefer çok hızlı olur rahatsız ederse analog sprinti kapatabilirsiniz.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı