H hndspieler Centipat Katılım 5 Şubat 2024 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2025 #1 Merhaba zgoc adlı yayıncının pas ve şut çektiği zaman toptan çıkan sesi nasıl aktif edebiliriz?
SametSarıkaya Hectopat Katılım 22 Eylül 2021 Mesajlar 113 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2025 #2 hndspieler dedi: Merhaba zgoc adlı yayıncının pas ve şut çektiği zaman toptan çıkan sesi nasıl aktif edebiliriz? Genişletmek için tıkla... Oyun ayarlarından Etraf seslerini aç diğer her şeyi kapat.
hndspieler dedi: Merhaba zgoc adlı yayıncının pas ve şut çektiği zaman toptan çıkan sesi nasıl aktif edebiliriz? Genişletmek için tıkla... Oyun ayarlarından Etraf seslerini aç diğer her şeyi kapat.
H hndspieler Centipat Katılım 5 Şubat 2024 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2025 #3 SametSarıkaya dedi: Oyun ayarlarından Etraf seslerini aç diğer her şeyi kapat. Genişletmek için tıkla... Stadyum çevre sesi mi?
SametSarıkaya dedi: Oyun ayarlarından Etraf seslerini aç diğer her şeyi kapat. Genişletmek için tıkla... Stadyum çevre sesi mi?
SametSarıkaya Hectopat Katılım 22 Eylül 2021 Mesajlar 113 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2025 #4 hndspieler dedi: Stadyum çevre sesi mi? Genişletmek için tıkla... Sanırsam evet. Tam hatırlamıyorum EA FC24'te öyle yapmıştım olmuştu zaten birebir aynı oyun . Onda da öyledir büyük ihtimalle.
hndspieler dedi: Stadyum çevre sesi mi? Genişletmek için tıkla... Sanırsam evet. Tam hatırlamıyorum EA FC24'te öyle yapmıştım olmuştu zaten birebir aynı oyun . Onda da öyledir büyük ihtimalle.
orhunnnn Yoctopat Katılım 2 Nisan 2025 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2025 #5 Onu yapınca da etrafından çok ses geliyor.