B bubben1 Centipat Katılım 14 Nisan 2023 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2024 #1 EA FC 25 tam olarak Steam PC'e çıktı fakat hâlen Türkçe dil ve kariyer modundaki eksikleri için bir güncelleme göremedim. Sorunun Steam kaynaklı olduğunu söylüyorlar ama yine de çözüm bulan var mı?
EA FC 25 tam olarak Steam PC'e çıktı fakat hâlen Türkçe dil ve kariyer modundaki eksikleri için bir güncelleme göremedim. Sorunun Steam kaynaklı olduğunu söylüyorlar ama yine de çözüm bulan var mı?
telliahmet036 Centipat Katılım 9 Ekim 2023 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2024 #2 Birkaç gün içinde güncelleme gelecektir.
Winnicius Hectopat Katılım 28 Mart 2022 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2024 #3 oyun giriş ekranından dili değiştirebiliyorsun
B BitikPiyade Centipat Katılım 20 Eylül 2024 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2024 #4 Kardeşim onu bizde biliyoruz herhalde. Oyunda direkt Türkçe yok.
Winnicius Hectopat Katılım 28 Mart 2022 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2024 #5 BitikPiyade dedi: Kardeşim onu bizde biliyoruz herhalde. Oyunda direkt Türkçe yok. Genişletmek için tıkla... hocam türkçe yoksa ben farklı bir oyun mu oynuyorum ?
BitikPiyade dedi: Kardeşim onu bizde biliyoruz herhalde. Oyunda direkt Türkçe yok. Genişletmek için tıkla... hocam türkçe yoksa ben farklı bir oyun mu oynuyorum ?
7 774810 Femtopat Katılım 12 Nisan 2024 Mesajlar 38 29 Eylül 2024 #6 Oyunda Türkçe var normalde ama Steam versiyonunda hata var galiba. EA uygulamasından yüklediğimde Türkçe vardı.
Oyunda Türkçe var normalde ama Steam versiyonunda hata var galiba. EA uygulamasından yüklediğimde Türkçe vardı.
T TheSh1nZz Hectopat Katılım 20 Ekim 2021 Mesajlar 264 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2024 #7 Winnicius dedi: Hocam Türkçe yoksa ben farklı bir oyun mu oynuyorum? Genişletmek için tıkla... Farklı bir oyun oynamıyorsun dostum bazılarına gelmiş bazılarına gelmemiş ben EA App üzerinden aldım Türkçe yok.
Winnicius dedi: Hocam Türkçe yoksa ben farklı bir oyun mu oynuyorum? Genişletmek için tıkla... Farklı bir oyun oynamıyorsun dostum bazılarına gelmiş bazılarına gelmemiş ben EA App üzerinden aldım Türkçe yok.
serdar_gs Megapat Katılım 11 Ekim 2015 Mesajlar 919 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2024 #8 Enteresan bir durum ya şu oyunu her sene çeşitli sorunlarla piyasaya sürmeyi nasıl başarıyorlar anlam veremiyorum. Bende geçen gün Steam üzerinden aldım Türkçe dil var bende.
Enteresan bir durum ya şu oyunu her sene çeşitli sorunlarla piyasaya sürmeyi nasıl başarıyorlar anlam veremiyorum. Bende geçen gün Steam üzerinden aldım Türkçe dil var bende.
T TheSh1nZz Hectopat Katılım 20 Ekim 2021 Mesajlar 264 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2024 #10 Samme dedi: Türkçe gelmiş Genişletmek için tıkla... Evet gelmiş bilgilendirme için sağ ol hocam.