hazar_0 Decapat Katılım 20 Ağustos 2023 Mesajlar 97 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2024 #1 Dostlar iyi geceler. Internette dolasirken birkac kisinin Ukrayna'dan 1400TL civarina EA FC25 aldiklarini gordum. Nasil yapildigini bilen vs varsa yardimci olursa sevinirim.
Dostlar iyi geceler. Internette dolasirken birkac kisinin Ukrayna'dan 1400TL civarina EA FC25 aldiklarini gordum. Nasil yapildigini bilen vs varsa yardimci olursa sevinirim.
Emrullah67 Megapat Katılım 1 Şubat 2016 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2024 #2 Ben şimdi o civara yıllık EA Play Pro alıyorum konu linki bu konudan aldım beklemedeyim bence o riske girme Steam ban atıyor diye duydum.
Ben şimdi o civara yıllık EA Play Pro alıyorum konu linki bu konudan aldım beklemedeyim bence o riske girme Steam ban atıyor diye duydum.
hazar_0 Decapat Katılım 20 Ağustos 2023 Mesajlar 97 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2024 #3 Emrullah67 dedi: Ben şimdi o civara yıllık EA Play Pro alıyorum konu linki bu konudan aldım beklemedeyim bence o riske girme Steam ban atıyor diye duydum. Genişletmek için tıkla... Metotu buldum. Konu kapanabilir.
Emrullah67 dedi: Ben şimdi o civara yıllık EA Play Pro alıyorum konu linki bu konudan aldım beklemedeyim bence o riske girme Steam ban atıyor diye duydum. Genişletmek için tıkla... Metotu buldum. Konu kapanabilir.
MPienaar13 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 3 Şubat 2015 Mesajlar 1.919 Çözümler 6 Yer İzmir 21 Eylül 2024 #4 hazar_0 dedi: Metotu buldum. Konu kapanabilir. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapılıyor uğraştırıyor mu?
hazar_0 dedi: Metotu buldum. Konu kapanabilir. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapılıyor uğraştırıyor mu?
hazar_0 Decapat Katılım 20 Ağustos 2023 Mesajlar 97 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2024 #5 MPienaar13 dedi: Nasıl yapılıyor uğraştırıyor mu? Genişletmek için tıkla... Fazla ugrastirmiyor.
MPienaar13 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 3 Şubat 2015 Mesajlar 1.919 Çözümler 6 Yer İzmir 21 Eylül 2024 #6 hazar_0 dedi: Fazla ugrastirmiyor. Genişletmek için tıkla... Key olarak alınıyorsa metodu yazabilir misin rica etsem?
hazar_0 dedi: Fazla ugrastirmiyor. Genişletmek için tıkla... Key olarak alınıyorsa metodu yazabilir misin rica etsem?
hazar_0 Decapat Katılım 20 Ağustos 2023 Mesajlar 97 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2024 #7 MPienaar13 dedi: Key olarak alınıyorsa metodu yazabilir misin rica etsem? Genişletmek için tıkla... @MPienaar13 basariyla metod sayesinde almistir. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Eylül 2024
MPienaar13 dedi: Key olarak alınıyorsa metodu yazabilir misin rica etsem? Genişletmek için tıkla... @MPienaar13 basariyla metod sayesinde almistir.
Emrullah67 Megapat Katılım 1 Şubat 2016 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2024 #8 Adam giriş yaptımı sizde? Ben hala bekliyorum.
hazar_0 Decapat Katılım 20 Ağustos 2023 Mesajlar 97 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2024 #9 Emrullah67 dedi: Adam giriş yaptımı sizde? Ben hala bekliyorum. Genişletmek için tıkla... biz eaplaypro almadik dostum. Direkt kendi hesabimiza cektik.
Emrullah67 dedi: Adam giriş yaptımı sizde? Ben hala bekliyorum. Genişletmek için tıkla... biz eaplaypro almadik dostum. Direkt kendi hesabimiza cektik.
Emrullah67 Megapat Katılım 1 Şubat 2016 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2024 #10 hazar_0 dedi: Biz eaplaypro almadik dostum. Direkt kendi hesabimiza cektik. Genişletmek için tıkla... EA mi Steam mi hocam
hazar_0 dedi: Biz eaplaypro almadik dostum. Direkt kendi hesabimiza cektik. Genişletmek için tıkla... EA mi Steam mi hocam