EA FC 25 UT'de nasıl gelişilir?

Squad Battles, Rush gibi oyun modlarını oynayarak her maç ortalama 500-600 civarı coin kazanabilirsin, tabi bu kazanma durumuna da bağlı. Ek olarak görevler yaparak oyuncu paketi kazanabilirsiniz. Şanslıysanız eğer yüksek fiyatlı satılabilir bir kart çıkarıp kısa sürede kadronuzu çok daha iyi yapabilirsiniz.

Ben mesela geçen gün 2.5 Milyon coinlik bir kart çıkardım ve sattım. Oradan gelen paranın 1M'luk kısmıyla neredeyse kadroyu tamamen yeniledim ve güçlendirdim. Bu şans işi ama, her zaman olmaz.

Oyunda gelişmek için bir diğer şey ise oyunu iyi oynayanların rehber videolarını izlemek, dediklerini uygulamak ve biraz da oyun pratiğinden geçer. Ne kadar fazla oynarsanız o kadar iyi oynarsınız.

Son olarak kısa yoldan gelişme için coin satan yerler var fakat ben coin almanızı önermem. Onun yerine oyunu oynayarak, gelen paketlerden güzel kadrolar kurarsanız. Bir de sürekli görevler kısmını kontrol etmeniz lazım. Sürekli o kısımdaki görevler yenileniyor.

FC 25 ATAK REHBERİ ;

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

FC 25 DEFANS REHBERİ ;

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı