EA FC 25 vs TLOU part 1

Daha fazla  
İlk defa para verip oyun alacağım çok eskiden YouTube'dan izlemiştim TLOU'yu güzel bir oyun olduğunu biliyorum ama hiç FIFA oynamamış biri olarak Epic Games'in mega indirimlerinden yararlanmak istiyorum. Ama çok kararsızım her türlü bir futbol oyunu oynayacağım FIFA olmasa eFootball hesabı açacağım ama çok kararsızım yorumlarınızı alabilir miyim?

İkisi de birbirinden çok farklı oyunlar hangisini oynamayı daha çok istiyorsan onu al ama EA FC alacaksan 2-3 ay bekle zaten yenisi çıkacak, online oynamayacaksanız çok bir problem olmaz şu an alabilirsiniz, yeni çıkanın fiyatı da fazla olacak bir de.

İlk defa para verip oyun alacağım çok eskiden YouTube'dan izlemiştim TLOU'yu güzel bir oyun olduğunu biliyorum ama hiç FIFA oynamamış biri olarak Epic Games'in mega indirimlerinden yararlanmak istiyorum. Ama çok kararsızım her türlü bir futbol oyunu oynayacağım FIFA olmasa eFootball hesabı açacağım ama çok kararsızım yorumlarınızı alabilir miyim?

Bu aslında mantıksız bir karşılaştırma hangi oyunu daha çok isterseniz onu almalısınız bu kişisel bir soru mesela bana göre TLOU ama başka birine göre FIFA olması gibi. Hangisi mantıklı olan? Ayrıca FC 25 Game Pass'e gelecek.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı