EnesEfe.74 Hectopat Katılım 28 Aralık 2020 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2025 #1 Oynayamayacağımı biliyorum ama bu durum kalıcı mı olacak yoksa bir şekilde kapattığımda veya sildiğimde de engel olur mu?
Oynayamayacağımı biliyorum ama bu durum kalıcı mı olacak yoksa bir şekilde kapattığımda veya sildiğimde de engel olur mu?
RawRei Centipat Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 232 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2025 #2 EnesEfe.74 dedi: Oynayamayacağımı biliyorum ama bu durum kalıcı mı olacak yoksa bir şekilde kapattığımda veya sildiğimde de engel olur mu? Genişletmek için tıkla... Olur silip tekrar kurman gerekir ben yaptım save dosyaları gitti Artı 0 Eksi
EnesEfe.74 dedi: Oynayamayacağımı biliyorum ama bu durum kalıcı mı olacak yoksa bir şekilde kapattığımda veya sildiğimde de engel olur mu? Genişletmek için tıkla... Olur silip tekrar kurman gerekir ben yaptım save dosyaları gitti
KS KS EnesEfe.74 Hectopat Katılım 28 Aralık 2020 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2025 #3 Acaba saveleri yedeklemek mümkün müdür? Artı 0 Eksi
RawRei Centipat Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 232 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2025 #4 EnesEfe.74 dedi: Acaba saveleri yedeklemek mümkün müdür? Genişletmek için tıkla... Oyun dosyalarından yapabilirsin. Artı 0 Eksi
EnesEfe.74 dedi: Acaba saveleri yedeklemek mümkün müdür? Genişletmek için tıkla... Oyun dosyalarından yapabilirsin.