Y yigithp1 Femtopat Katılım 10 Haziran 2024 Mesajlar 29 10 Kasım 2024 #1 Merhaba, EA FC 25'te bir türlü ansu fati ile görüş bildirimi gitmiyor. Görüşemiyorum da transfer merkezinde vs. gözükmüyor. Yardımcı olur musunuz? Kariyer bitti hala bir çözüm yok. Neyse Dosya Ekleri resim_2024-11-10_084613152.png 145,7 KB · Görüntüleme: 58 Son düzenleme: 15 Kasım 2024
Merhaba, EA FC 25'te bir türlü ansu fati ile görüş bildirimi gitmiyor. Görüşemiyorum da transfer merkezinde vs. gözükmüyor. Yardımcı olur musunuz? Kariyer bitti hala bir çözüm yok. Neyse
khalannz7 Hectopat Katılım 18 Ağustos 2022 Mesajlar 858 Çözümler 15 16 Kasım 2024 #2 Hocam çözdünüz mü? Artı 0 Eksi
KS KS Y yigithp1 Femtopat Katılım 10 Haziran 2024 Mesajlar 29 17 Kasım 2024 #3 khalannz7 dedi: Hocam çözdünüz mü? Genişletmek için tıkla... Yok hocam duruyor. Artı 0 Eksi
khalannz7 Hectopat Katılım 18 Ağustos 2022 Mesajlar 858 Çözümler 15 17 Kasım 2024 #4 yigithp1 dedi: Yok hocam duruyor. Genişletmek için tıkla... Çok iğrenç bir durum takas transfer teklifi geldi kabul ettim ama oyuncuyla görüşürken reddettim ve orada kaldı Artı 0 Eksi
yigithp1 dedi: Yok hocam duruyor. Genişletmek için tıkla... Çok iğrenç bir durum takas transfer teklifi geldi kabul ettim ama oyuncuyla görüşürken reddettim ve orada kaldı
KS KS Y yigithp1 Femtopat Katılım 10 Haziran 2024 Mesajlar 29 17 Kasım 2024 #5 khalannz7 dedi: Çok iğrenç bir durum takas transfer teklifi geldi kabul ettim ama oyuncuyla görüşürken reddettim ve orada kaldı Genişletmek için tıkla... Bende aynısını yaşadım çok sinirimi bozuyor ama diğer transfer döneminde oyuncunun takımı ve kendisi ile görüşürsek sorunun düzeleceğini düşünüyorum. Son düzenleme: 17 Kasım 2024 Artı 0 Eksi
khalannz7 dedi: Çok iğrenç bir durum takas transfer teklifi geldi kabul ettim ama oyuncuyla görüşürken reddettim ve orada kaldı Genişletmek için tıkla... Bende aynısını yaşadım çok sinirimi bozuyor ama diğer transfer döneminde oyuncunun takımı ve kendisi ile görüşürsek sorunun düzeleceğini düşünüyorum.
khalannz7 Hectopat Katılım 18 Ağustos 2022 Mesajlar 858 Çözümler 15 17 Kasım 2024 #6 yigithp1 dedi: Bende aynısını yaşadım çok sinirimi bozuyor ama diğer transfer döneminde oyuncunun takımı ve kendisi ile görüşürsek sorunun düzeleceğini düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Ben görüştüm hocam olmadı. Şimdi takımıma transfer etmeye çalışacağım Evet hocam tam da dediğim gibi oldu zaten 300.000 piyasa değeri vardı takımımdaki önemsiz bir oyuncu ile takas yaptım ve sonra görüştüm bug düzeldi. Son düzenleme: 17 Kasım 2024 Artı 0 Eksi
yigithp1 dedi: Bende aynısını yaşadım çok sinirimi bozuyor ama diğer transfer döneminde oyuncunun takımı ve kendisi ile görüşürsek sorunun düzeleceğini düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Ben görüştüm hocam olmadı. Şimdi takımıma transfer etmeye çalışacağım Evet hocam tam da dediğim gibi oldu zaten 300.000 piyasa değeri vardı takımımdaki önemsiz bir oyuncu ile takas yaptım ve sonra görüştüm bug düzeldi.