H hndspieler Centipat Katılım 5 Şubat 2024 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2024 #1 Merhaba. EA FC 25 oyun içinde hızlı oyuncu değiştir tuşu (r2) basmıyor Bir türlü. Bunun çözümü ne olabilir?
Merhaba. EA FC 25 oyun içinde hızlı oyuncu değiştir tuşu (r2) basmıyor Bir türlü. Bunun çözümü ne olabilir?
U us1991 Hectopat Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 340 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2024 #2 hndspieler dedi: Merhaba. EA FC 25 oyun içinde hızlı oyuncu değiştir tuşu (r2) basmıyor Bir türlü. Bunun çözümü ne olabilir? Genişletmek için tıkla... Basılı tutmayı denediniz mi hocam?
hndspieler dedi: Merhaba. EA FC 25 oyun içinde hızlı oyuncu değiştir tuşu (r2) basmıyor Bir türlü. Bunun çözümü ne olabilir? Genişletmek için tıkla... Basılı tutmayı denediniz mi hocam?
H hndspieler Centipat Katılım 5 Şubat 2024 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2024 #3 us1991 dedi: Basılı tutmayı denediniz mi hocam? Genişletmek için tıkla... Denedim hocam olmuyor
mefeeee Centipat Katılım 21 Temmuz 2024 Mesajlar 523 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2024 #4 hndspieler dedi: Denedim hocam olmuyor Genişletmek için tıkla... Bazen R2 yazmasına rağmen R1 tuşuna basınca oluyordu. Bir deneyebilir misin?
hndspieler dedi: Denedim hocam olmuyor Genişletmek için tıkla... Bazen R2 yazmasına rağmen R1 tuşuna basınca oluyordu. Bir deneyebilir misin?
H hndspieler Centipat Katılım 5 Şubat 2024 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2024 #5 mefeeee dedi: Bazen R2 yazmasına rağmen R1 tuşuna basınca oluyordu. Bir deneyebilir misin? Genişletmek için tıkla... Bütün tuşları denedim ama olmuyor maalesef
mefeeee dedi: Bazen R2 yazmasına rağmen R1 tuşuna basınca oluyordu. Bir deneyebilir misin? Genişletmek için tıkla... Bütün tuşları denedim ama olmuyor maalesef