Gamer_06 Centipat Katılım 22 Temmuz 2024 Mesajlar 175 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2025 #1 EA FC 25 kaleci kariyerinde kurtarış desteğini manuele aldım, Y ile atla diyor ama atlamıyor. Bir sürü gol yiyorum.
EA FC 25 kaleci kariyerinde kurtarış desteğini manuele aldım, Y ile atla diyor ama atlamıyor. Bir sürü gol yiyorum.
gokguk62 Hectopat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 742 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2025 #2 Gamer_06 dedi: EA FC 25 kaleci kariyerinde kurtarış desteğini manuele aldım, y ile atla diyor ama atlamıyor. Bir sürü gol yiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam sağ analogla atlıyoruz. Artı 0 Eksi
Gamer_06 dedi: EA FC 25 kaleci kariyerinde kurtarış desteğini manuele aldım, y ile atla diyor ama atlamıyor. Bir sürü gol yiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam sağ analogla atlıyoruz.
KS KS Gamer_06 Centipat Katılım 22 Temmuz 2024 Mesajlar 175 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2025 #3 gokguk62 dedi: Hocam sağ analogla atlıyoruz. Genişletmek için tıkla... Bütün kontrolleri söyler misiniz rica etsem. Artı 0 Eksi
gokguk62 dedi: Hocam sağ analogla atlıyoruz. Genişletmek için tıkla... Bütün kontrolleri söyler misiniz rica etsem.
gokguk62 Hectopat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 742 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2025 #4 Gamer_06 dedi: Bütün kontrolleri söyler misiniz rica etsem. Genişletmek için tıkla... Hocam sağ analoğu sağ üste çekersek sağ üste atlıyor diğer tuşlar normalle aynı arapas tuşuyla açılıyoruz. Artı 0 Eksi
Gamer_06 dedi: Bütün kontrolleri söyler misiniz rica etsem. Genişletmek için tıkla... Hocam sağ analoğu sağ üste çekersek sağ üste atlıyor diğer tuşlar normalle aynı arapas tuşuyla açılıyoruz.
KS KS Gamer_06 Centipat Katılım 22 Temmuz 2024 Mesajlar 175 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2025 #5 gokguk62 dedi: Hocam sağ analoğu sağ üste çekersek sağ üste atlıyor diğer tuşlar normalle aynı arapas tuşuyla açılıyoruz. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim benim bahsettiğim şey ama çelme ele alma vesaire. Artı 0 Eksi
gokguk62 dedi: Hocam sağ analoğu sağ üste çekersek sağ üste atlıyor diğer tuşlar normalle aynı arapas tuşuyla açılıyoruz. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim benim bahsettiğim şey ama çelme ele alma vesaire.