EA FC 25'te momentumdan nasıl kaçınılabilir?

BEACT

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar selamlar bu bağımlılığa ben de sahip olanlardan biriyim maalesef . Merak ettiğim konu şu, mesela art arda 6-7 maç kazanıyorum özellikle bu fut Champs'de oluyor. Daha sonra üstüne oynadığım maçlarda oyuncularım önceki oynadığım maçlara göre birden farklılaşıyorlar, sanki bir ağırlık geliyor oyuna, hızlı koşmuyorlar, çevikliklerini kaybediyorlar gibi. Bunlar dışında rakiplerimin oynayış tarzları bana çok yakın olmasına rağmen attıkları saçma sapan ara pasların defansımdan kaymak gibi akarak geçmesi beni çıldırtıyor veya mesela şut vuruyorlar ve vurdukları her şey kalecimden tekrar önlerine sekip pozisyonu golle sonuçlandırıyorlar. Bunları eminim yaşayan tek ben değilim ama bu millet nasıl 15-0 yapıyor böyle bir durum varken? Kadrom kötü de değil onu da sizlerle paylaşayım. Karşıma abuk subuk kadrolar geliyor bazen saçma sapan goller yiyorum 15-0 yapanlar bu olanlardan nasıl kaçınabiliyorlar?

Hocam 15-0 nasıl yapılıyor bilmiyorum bu sene oyun iyice çığırından çıkmış durumda geçen sene yine bir şekilde yapılıyordu. Dediğiniz şeyin önüne geçmenin tek yolu oyunu tamamen bırakmak çünkü FIFA UT şu an anlattığınız durumdan ibaret. Oyun yapımcıları da bunun farkında olarak oyunu düzeltmiyorlar çünkü bu şekilde hiçbir yeteneği olmayan insanlar da maç kazanabiliyor siz istediğiniz kadar daha iyi oynayın. Momentumun rakibe geçtiğini hissettiğiniz an biraz ayağınızda top tutup oyun kurun pas yapın atakta aceleci olmayın ancak o şekilde bir nebze daha az zarar görürsünüz momentumdan.

Evet bu haftasonu bu şekilde denedim galibiyet sayımı 12 ye çıkarttım son maçta. Gene berbat bir senaryoyla az daha momentumun gazabına uğruyordum ama olabildiğince yavaş oynayınca bi nebze işe yaradı, uzatmalara götürdüm ordan da penaltılara. Oyun ödül konusunda da çok cimriydi bu zamana kadar bu sene en iyi pull'u attı FUT Birthday Haaland ve Ruben Dias (satılık) verdi.

Ben çok iyi değilim biliyorum ama takımda Maradona hariç ikon yok. Bir kaç iyi futbolcu var takımımda ama rakipler Hepsi İkon, hepsi büyük karakterler ile oynuyor. Ona rağmen kafa kafaya oynarken 1 gol yedikten sonra arkası kesilmiyor. Bu kadroları nasıl kuruyorlar ayrı bir soru. Kafa kafaya oynarken birden nasıl fark açılıyor ? Bunun da momentum ile ilgisi var mı bilemedim?

Onlara göre FIFA pointler daha ucuz çünkü onlar full ikon hesap dizebiliyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…