cti real Hectopat Katılım 11 Ağustos 2023 Mesajlar 2.700 Makaleler 1 Çözümler 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Haziran 2025 #1 Onlarda çok güzel file sesi çıkıyor ve ben de istiyorum. Nasıl yapıyoruz? Sadece topa vurma ve file sesi.
Onlarda çok güzel file sesi çıkıyor ve ben de istiyorum. Nasıl yapıyoruz? Sadece topa vurma ve file sesi.
krisptfeil Hectopat Katılım 28 Ocak 2022 Mesajlar 137 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2025 #2 cti real dedi: Onlarda çok güzel file sesi çıkıyor ve ben de istiyorum. Nasıl yapıyoruz? Sadece topa vurma ve file sesi. Genişletmek için tıkla... Galiba kendi sesleri oyunun seslerini bastırıyor diye onları sonradan ekliyorlar.
cti real dedi: Onlarda çok güzel file sesi çıkıyor ve ben de istiyorum. Nasıl yapıyoruz? Sadece topa vurma ve file sesi. Genişletmek için tıkla... Galiba kendi sesleri oyunun seslerini bastırıyor diye onları sonradan ekliyorlar.
cti real Hectopat Katılım 11 Ağustos 2023 Mesajlar 2.700 Makaleler 1 Çözümler 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Haziran 2025 #3 krisptfeil dedi: Galiba kendi sesleri oyunun seslerini bastırıyor diye onları sonradan ekliyorlar. Genişletmek için tıkla... Hocam valla çok güzel bir ses ama inşallah oyunun içinde vardır. krisptfeil dedi: Galiba kendi sesleri oyunun seslerini bastırıyor diye onları sonradan ekliyorlar. Genişletmek için tıkla... Bir tane video gördüm fileleri gergin yapınca çıkıyormuş hemen deniyorum.
krisptfeil dedi: Galiba kendi sesleri oyunun seslerini bastırıyor diye onları sonradan ekliyorlar. Genişletmek için tıkla... Hocam valla çok güzel bir ses ama inşallah oyunun içinde vardır. krisptfeil dedi: Galiba kendi sesleri oyunun seslerini bastırıyor diye onları sonradan ekliyorlar. Genişletmek için tıkla... Bir tane video gördüm fileleri gergin yapınca çıkıyormuş hemen deniyorum.
goldertss Femtopat Katılım 8 Haziran 2025 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2025 #4 hocam o file sesi canlı yayındayken falanmı yoksa videolardamı videolaradansa büyük ihtimalle edit ile yapıyorlardır
hocam o file sesi canlı yayındayken falanmı yoksa videolardamı videolaradansa büyük ihtimalle edit ile yapıyorlardır
HypeROG Centipat Katılım 1 Nisan 2024 Mesajlar 151 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 3070TI | AMD RYZEN 5 5600X | MSI B550 CORBON WIFI | KINGSTON 2x 8GB RAM Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2025 #5 Onu editleyip yapıyorlar oyunda ayarı yok
cti real Hectopat Katılım 11 Ağustos 2023 Mesajlar 2.700 Makaleler 1 Çözümler 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Haziran 2025 #6 Biraz olsada oldu sonuçta. Güzel file sesi çıkıyor çözüm ise ayarlardan oyun ayarlarına ordan görsele gelip aşağıdan file gerginliğini gergin yapmak.
Biraz olsada oldu sonuçta. Güzel file sesi çıkıyor çözüm ise ayarlardan oyun ayarlarına ordan görsele gelip aşağıdan file gerginliğini gergin yapmak.