Herkes 27'yi beklediği için normal, bence daha da düşük olmalıydı.
Konuyla çok alakası yok ama böyle eski oyunlarını düzenli olarak satıştan kaldıran serilere aşırı bir ön yargım var benim. Kendince görünmesini istemediği paylaşımlarını hesabından silen tipler gibi, bırak kalsın mağazada.
Herkes 27'yi beklediği için normal, bence daha da düşük olmalıydı.
Konuyla çok alakası yok ama böyle eski oyunlarını düzenli olarak satıştan kaldıran serilere aşırı bir ön yargım var benim. Kendince görünmesini istemediği paylaşımlarını hesabından silen tipler gibi, bırak kalsın mağazada.
Mesele buna örnek hocam her sene yeni bir oyun çıkınca önce ki oyun siliniyor kendilerince nasıl görünüyor bilmiyorum ama şahsen çok boş ve gereksiz buluyorum, bir zararı mı var sanki.
Ne kadar kötü yorum alsa da icabında FC bu. Daha iyi bir alternatifi olmadığı için mecbur satın alacağız. Oyunu şu andan itibaren 8-9 ay oynayacağımızı da düşünürsek bence direkt alınır bu fiyata.
Ne kadar kötü yorum alsa da icabında FC bu. Daha iyi bir alternatifi olmadığı için mecbur satın alacağız. Oyunu şu andan itibaren 8-9 ay oynayacağımızı da düşünürsek bence direkt alınır bu fiyata.
Yakındır hocam almak istediğiniz oyun varsa bence en kısa sürede almayı bakın. Ben bu yıl bitmeden re requiem ve 007 first light ön sipariş vermeyi düşünüyorum çünkü 2026 da doların ne olacağı belli değil.