S salih yigit645 Decapat Katılım 25 Ağustos 2023 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2025 #1 Arkadaşlar EA FC 26 aldım ama oyun açılınca böyle bir hata veriyor YouTube'dan arastırdım çoğu şeyi yaptım ama düzelmedi, ne yapmam lazım? EA anticheat uyumsuz bir sürücü algıladı sorunu. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Aralık 2025
Arkadaşlar EA FC 26 aldım ama oyun açılınca böyle bir hata veriyor YouTube'dan arastırdım çoğu şeyi yaptım ama düzelmedi, ne yapmam lazım? EA anticheat uyumsuz bir sürücü algıladı sorunu.
DxDiag TR Hectopat Katılım 31 Mart 2021 Mesajlar 343 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2025 #2 Format atın hocam. Sonra tekrar indirin. Artı 0 Eksi
KS KS S salih yigit645 Decapat Katılım 25 Ağustos 2023 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2025 #3 DxDiag TR dedi: Format atın hocam. Sonra tekrar indirin. Genişletmek için tıkla... Hocam ama format atmak benim icin baya sıkıntı içinde bir sürü dosyalarım var format atmadan çözmem mümkün değilmi Artı 0 Eksi
DxDiag TR dedi: Format atın hocam. Sonra tekrar indirin. Genişletmek için tıkla... Hocam ama format atmak benim icin baya sıkıntı içinde bir sürü dosyalarım var format atmadan çözmem mümkün değilmi