Merhaba dostlar. Ay sonunda alabilirim. Sizce alınır mı? FIFA 22'den beri tecrübem var ve cidden çok şey değişti bazı oyunlarda.
Doğrulandı sanırım geleceği ayrıca bende yeni sezon forması hastalığı var oyunlarda, yeni forma olmadan duramıyorum.Alınır hocam, ayrıca Türkçe spikerde geleceği iddia ediliyor.
Oyun çıkıncamı 1 hafta? Ayrıca steam kütüphanemde 280 civarı paralı oyun var.1 hafta beklemek daha mantıklı o paraya gidip indirimde güzel oyunlar alınır.
Merhaba dostlar. Ay sonunda alabilirim. Sizce alınır mı? FIFA 22'den beri tecrübem var ve cidden çok şey değişti bazı oyunlarda.
Zaten 25'te champions play-offlarına katılıyorum, o sırada yayında oluyorum.Hocam eğer Ultimate kasacaksan al gitsin.
Doğrulandı sanırım geleceği ayrıca bende yeni sezon forması hastalığı var oyunlarda, yeni forma olmadan duramıyorum.
Oyun çıkıncamı 1 hafta? Ayrıca Steam kütüphanemde 280 civarı paralı oyun var.
İsteyip istemeyeceğin güzel oyunların çoğu bulunuyor, o yüzden.Benim de o kadar var ama oynadığım oyun sayısı Max aktif olarak 3 4 dostum.
Zaten 25'te champions play-offlarına katılıyorum, o sırada yayında oluyorum.
Spiker de*Alınır hocam, ayrıca Türkçe spikerde geleceği iddia ediliyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.