cti real Hectopat Katılım 11 Ağustos 2023 Mesajlar 2.879 Makaleler 2 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Temmuz 2025 #1 Merhaba dostlar. Ay sonunda alabilirim. Sizce alınır mı? FIFA 22'den beri tecrübem var ve cidden çok şey değişti bazı oyunlarda.
Merhaba dostlar. Ay sonunda alabilirim. Sizce alınır mı? FIFA 22'den beri tecrübem var ve cidden çok şey değişti bazı oyunlarda.
swaghos Hectopat Oyun Gurmesi Katılım 5 Ekim 2024 Mesajlar 1.585 Çözümler 53 Yer Gaziantep Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2025 #2 Alınır hocam, ayrıca Türkçe spiker de geleceği iddia ediliyor. Son düzenleme: 17 Temmuz 2025
egedurden Picopat Katılım 30 Nisan 2025 Mesajlar 378 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2025 #3 cti real dedi: Merhaba dostlar. Ay sonunda alabilirim. Sizce alınır mı? FIFA 22'den beri tecrübem var ve cidden çok şey değişti bazı oyunlarda. Genişletmek için tıkla... 1 hafta beklemek daha mantıklı o paraya gidip indirimde güzel oyunlar alınır.
cti real dedi: Merhaba dostlar. Ay sonunda alabilirim. Sizce alınır mı? FIFA 22'den beri tecrübem var ve cidden çok şey değişti bazı oyunlarda. Genişletmek için tıkla... 1 hafta beklemek daha mantıklı o paraya gidip indirimde güzel oyunlar alınır.
cti real Hectopat Katılım 11 Ağustos 2023 Mesajlar 2.879 Makaleler 2 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Temmuz 2025 #4 swaghos dedi: Alınır hocam, ayrıca Türkçe spikerde geleceği iddia ediliyor. Genişletmek için tıkla... Doğrulandı sanırım geleceği ayrıca bende yeni sezon forması hastalığı var oyunlarda, yeni forma olmadan duramıyorum. egedurden dedi: 1 hafta beklemek daha mantıklı o paraya gidip indirimde güzel oyunlar alınır. Genişletmek için tıkla... Oyun çıkıncamı 1 hafta? Ayrıca steam kütüphanemde 280 civarı paralı oyun var.
swaghos dedi: Alınır hocam, ayrıca Türkçe spikerde geleceği iddia ediliyor. Genişletmek için tıkla... Doğrulandı sanırım geleceği ayrıca bende yeni sezon forması hastalığı var oyunlarda, yeni forma olmadan duramıyorum. egedurden dedi: 1 hafta beklemek daha mantıklı o paraya gidip indirimde güzel oyunlar alınır. Genişletmek için tıkla... Oyun çıkıncamı 1 hafta? Ayrıca steam kütüphanemde 280 civarı paralı oyun var.
kadirbgcii Decipat Katılım 23 Nisan 2024 Mesajlar 1.012 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2025 #5 cti real dedi: Merhaba dostlar. Ay sonunda alabilirim. Sizce alınır mı? FIFA 22'den beri tecrübem var ve cidden çok şey değişti bazı oyunlarda. Genişletmek için tıkla... Hocam eğer Ultimate kasacaksan al gitsin.
cti real dedi: Merhaba dostlar. Ay sonunda alabilirim. Sizce alınır mı? FIFA 22'den beri tecrübem var ve cidden çok şey değişti bazı oyunlarda. Genişletmek için tıkla... Hocam eğer Ultimate kasacaksan al gitsin.
cti real Hectopat Katılım 11 Ağustos 2023 Mesajlar 2.879 Makaleler 2 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Temmuz 2025 #6 kadirbgcii dedi: Hocam eğer Ultimate kasacaksan al gitsin. Genişletmek için tıkla... Zaten 25'te champions play-offlarına katılıyorum, o sırada yayında oluyorum.
kadirbgcii dedi: Hocam eğer Ultimate kasacaksan al gitsin. Genişletmek için tıkla... Zaten 25'te champions play-offlarına katılıyorum, o sırada yayında oluyorum.
egedurden Picopat Katılım 30 Nisan 2025 Mesajlar 378 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2025 #7 cti real dedi: Doğrulandı sanırım geleceği ayrıca bende yeni sezon forması hastalığı var oyunlarda, yeni forma olmadan duramıyorum. Oyun çıkıncamı 1 hafta? Ayrıca Steam kütüphanemde 280 civarı paralı oyun var. Genişletmek için tıkla... Benim de o kadar var ama oynadığım oyun sayısı Max aktif olarak 3 4 dostum.
cti real dedi: Doğrulandı sanırım geleceği ayrıca bende yeni sezon forması hastalığı var oyunlarda, yeni forma olmadan duramıyorum. Oyun çıkıncamı 1 hafta? Ayrıca Steam kütüphanemde 280 civarı paralı oyun var. Genişletmek için tıkla... Benim de o kadar var ama oynadığım oyun sayısı Max aktif olarak 3 4 dostum.
cti real Hectopat Katılım 11 Ağustos 2023 Mesajlar 2.879 Makaleler 2 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Temmuz 2025 #8 egedurden dedi: Benim de o kadar var ama oynadığım oyun sayısı Max aktif olarak 3 4 dostum. Genişletmek için tıkla... İsteyip istemeyeceğin güzel oyunların çoğu bulunuyor, o yüzden.
egedurden dedi: Benim de o kadar var ama oynadığım oyun sayısı Max aktif olarak 3 4 dostum. Genişletmek için tıkla... İsteyip istemeyeceğin güzel oyunların çoğu bulunuyor, o yüzden.
kadirbgcii Decipat Katılım 23 Nisan 2024 Mesajlar 1.012 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2025 #9 cti real dedi: Zaten 25'te champions play-offlarına katılıyorum, o sırada yayında oluyorum. Genişletmek için tıkla... Al gitsin hocam ya klasik FC deneyimi.
cti real dedi: Zaten 25'te champions play-offlarına katılıyorum, o sırada yayında oluyorum. Genişletmek için tıkla... Al gitsin hocam ya klasik FC deneyimi.
xblast16 Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 25 Kasım 2013 Mesajlar 1.640 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek PC 17 Temmuz 2025 #10 swaghos dedi: Alınır hocam, ayrıca Türkçe spikerde geleceği iddia ediliyor. Genişletmek için tıkla... Spiker de*
swaghos dedi: Alınır hocam, ayrıca Türkçe spikerde geleceği iddia ediliyor. Genişletmek için tıkla... Spiker de*