EA FC 26 için kol önerisi

ozanleite

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlarla takılma dışında ilk defa oyunu indirip oynayacagım. Düşük bütçeli iyi bir kol arıyorum. PC'den oynayacagım bu arada.

Logitech F710 önerebilirim. Hem kablosuz hem de 1500TL altındaydı en son 1-2 ay önce. Logitech fanı da değilim de Wraith'ten en ucuz kolu alsan 1800TL tutuyor en az. Veya diğer kollara yönelsen o civarlarda.

Tam PS5 kolu önerecektim fakat düşük bütçeli bir kol demişsin.
Xbox imitasyonu tarzı kollar var, PS5 imitasyon tarzı kollar var.
Hangisine elin yatkın?

Logitech F710 önerebilirim. Hem kablosuz hem de 1500TL altındaydı en son 1-2 ay önce. Logitech fanı da değilim de Wraith'ten en ucuz kolu alsan 1800TL tutuyor en az. Veya diğer kollara yönelsen o civarlarda.

Wraith'ten iğne dahi alınmaz. Aldığım kulaklık garanti süresi içerisinde bozuldu. Bir kulaklıktan az ses geliyor diye video ile kanıtlayarak garantiye yolladım. Düzgün çalışıyor diye geri gönderdiler 2 kere. Aklınızda bulunsun. Alacaksanız garantiyi unutun.

Garanti zaten sağlanmıyor. Sadece kendi ürünlerinde sağlanıyor. Mesela Wraith dışındaki başka markada alırsan örnek veriyorum ATK mouse aldın direkt kutusunu açarsan iade edemezsin. Lakin Wraith'in mesela kendi mousepad modelleri olur iade kabul ederler. Tabii düzgün çalışıyor diye göndermeleri de saçma lakin ben oradan Lamzu Thorn 4K ve Wraith Sprit of Aim Mousepad Hybrid Blue almıştım memnunum. 1,5 yıl oldu hatta.

Hocam kesin orijinal almalısınız demiyorum ama bu kol orijinal olamaz hele bu fiyata ama memnunsanız sıkıntı yok. İş görsün yeter diyorsanız bu tarz ürünler veya replika PS5 kolu bakabilirsiniz, temiz kullanımda çok hızlı bozulacağını sanmıyorum senelerce kullanan tanıdıklarım var. Orijinal F/P bir ürün isterseniz bu ikisini öneririm.

Logitech F710 kadar vasat bir kol yok. Yaklaşık 1 yıl kullandım, fazlaca deneyimleyeceğim süre oldu. Maalesef dualshock 4'ün yanından geçemez. Dualshock 4 çok pahalı değil bildiğim kadarıyla.

Logitech F710 kadar vasat bir kol yok. Yaklaşık 1 yıl kullandım, fazlaca deneyimleyeceğim süre oldu. Maalesef dualshock 4'ün yanından geçemez. Dualshock 4 çok pahalı değil bildiğim kadarıyla.
Hocam Çin çakması kullanmış mıydın peki Logitech fanı falan da değilim de yani hiç yoktan iyidir. Bahsettiğin kol nasıl pahalı olamaz onu da anlamadım. Dualshock baya üst düzey bir kol zaten bütün versiyonlarıyla. Şuanda da bakayım dedim yine de 3000TL sularından başlıyor. Konu sahibi arkadaşta düşük bütçeli kol istiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…