EA FC 26 klavyede tuşlar ters çalışıyor

Enis Demir

Centipat
Daha fazla  
EA FC 26 da klavyede A ve D tuşları ters çalışıyor. D ya bastığımda orta yapıyor a ya bastığımda şut çekiyor. Aynı problemi yaşayıp düzelten var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ayarlar -> Kontrolleri özelleştir kısmından ayar yapabilirsin.

Gamepad bağladın mı hiç? Gamepad bağladıysan klavye ayarlarını bozuyor düzeltilemiyor ayarlardan

Gamepad bağladın mı hiç? Gamepad bağladıysan klavye ayarlarını bozuyor düzeltilemiyor ayarlardan
aynı sorunu yaşıyorum kol bağlamıştım şimdi klavye ayarları rivals maçlarında karışıyor ayarlardan her şey normal

aynı sorunu yaşıyorum kol bağlamıştım şimdi klavye ayarları rivals maçlarında karışıyor ayarlardan her şey normal
Oyuna giriş yaptıktan sonra çıkan varsayılan ayarları silin yeniden yapın ayarları.

Nasıl yapabilirim? Deliye döneceğim. Kol bağladım çıkarttım bütün her şey gitti şuta basıyorum orta açıyor orta açıyorum şut atıyor.

Ben de gampad bağladım, klavye ayarlarım bozuldu. Nasıl düzeltilecek? Bulamadım.

Gamepad bağladıktan sonra benim ayarlarda bozuldu ve çözemedim. Depar yok A ya basınca D işlevi görüyor. Bikaç tuş daha işlevini yitirmiş durumda şu an.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…