Enis Demir Centipat Katılım 21 Şubat 2024 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2025 #1 EA FC 26 da klavyede A ve D tuşları ters çalışıyor. D ya bastığımda orta yapıyor a ya bastığımda şut çekiyor. Aynı problemi yaşayıp düzelten var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Ekim 2025
EA FC 26 da klavyede A ve D tuşları ters çalışıyor. D ya bastığımda orta yapıyor a ya bastığımda şut çekiyor. Aynı problemi yaşayıp düzelten var mı?
xd xd Decapat Katılım 25 Haziran 2023 Mesajlar 473 Çözümler 5 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 7 7800x3d / SAPPHIRE Radeon RX 9060 XT PULSE 16GB / Lexar 32GB (2x16GB) Thor OC 6000MHz / Asus Prime B650M-R / KIOXIA EXCERIA PRO 1TB NVMe M.2 SSD / Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2025 #2 Ayarlar -> Kontrolleri özelleştir kısmından ayar yapabilirsin.
Enis Demir Centipat Katılım 21 Şubat 2024 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2025 #3 xd xd dedi: Ayarlar -> Kontrolleri özelleştir kısmından ayar yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Ordan yaptım zaten ama şut tuşu ile orta açma tuşu yer değişik
xd xd dedi: Ayarlar -> Kontrolleri özelleştir kısmından ayar yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Ordan yaptım zaten ama şut tuşu ile orta açma tuşu yer değişik
E edkentucky Decapat Katılım 19 Nisan 2023 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2025 #4 Gamepad bağladın mı hiç? Gamepad bağladıysan klavye ayarlarını bozuyor düzeltilemiyor ayarlardan
bkdd Zeptopat Katılım 2 Kasım 2025 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2025 #5 edkentucky dedi: Gamepad bağladın mı hiç? Gamepad bağladıysan klavye ayarlarını bozuyor düzeltilemiyor ayarlardan Genişletmek için tıkla... aynı sorunu yaşıyorum kol bağlamıştım şimdi klavye ayarları rivals maçlarında karışıyor ayarlardan her şey normal
edkentucky dedi: Gamepad bağladın mı hiç? Gamepad bağladıysan klavye ayarlarını bozuyor düzeltilemiyor ayarlardan Genişletmek için tıkla... aynı sorunu yaşıyorum kol bağlamıştım şimdi klavye ayarları rivals maçlarında karışıyor ayarlardan her şey normal
E edkentucky Decapat Katılım 19 Nisan 2023 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2025 #6 bkdd dedi: aynı sorunu yaşıyorum kol bağlamıştım şimdi klavye ayarları rivals maçlarında karışıyor ayarlardan her şey normal Genişletmek için tıkla... Oyuna giriş yaptıktan sonra çıkan varsayılan ayarları silin yeniden yapın ayarları.
bkdd dedi: aynı sorunu yaşıyorum kol bağlamıştım şimdi klavye ayarları rivals maçlarında karışıyor ayarlardan her şey normal Genişletmek için tıkla... Oyuna giriş yaptıktan sonra çıkan varsayılan ayarları silin yeniden yapın ayarları.
G görkemYlmzzz Yoctopat Katılım 10 Kasım 2025 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2025 #7 Nasıl yapabilirim? Deliye döneceğim. Kol bağladım çıkarttım bütün her şey gitti şuta basıyorum orta açıyor orta açıyorum şut atıyor.
Nasıl yapabilirim? Deliye döneceğim. Kol bağladım çıkarttım bütün her şey gitti şuta basıyorum orta açıyor orta açıyorum şut atıyor.
D dmrsymrt Zeptopat Katılım 30 Kasım 2025 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2025 #8 Ben de gampad bağladım, klavye ayarlarım bozuldu. Nasıl düzeltilecek? Bulamadım.
D dmrsymrt Zeptopat Katılım 30 Kasım 2025 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2025 #9 Gamepad bağladıktan sonra benim ayarlarda bozuldu ve çözemedim. Depar yok A ya basınca D işlevi görüyor. Bikaç tuş daha işlevini yitirmiş durumda şu an.
Gamepad bağladıktan sonra benim ayarlarda bozuldu ve çözemedim. Depar yok A ya basınca D işlevi görüyor. Bikaç tuş daha işlevini yitirmiş durumda şu an.