EA FC 26 nasıl 3600 TL'ye alınır?

kaanbaris

Decapat
Makaleler
2
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Ben ön siparişten EA FC 26 almak istiyorum ancak 4bin yerine 3600 vermek istiyorum. Tıkladığımda yıllık EA Play aboneliği çıkıyor (PS5 Pro'dan oynuyorum) acaba illa yıllık abonelik mi almak lazım indirimden yararlanmak için yoksa başka yolu var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar. Ben ön siparişten EA FC 26 almak istiyorum ancak 4bin yerine 3600 vermek istiyorum. Tıkladığımda yıllık EA Play aboneliği çıkıyor (PS5 Pro'dan oynuyorum) acaba illa yıllık abonelik mi almak lazım indirimden yararlanmak için yoksa başka yolu var mı?

PS da ilk kes mi FC serisi alıyorsunuz hocam çünkü 24 veya 25 sahibi olanlara EA Play olmadan da indirimli alabiliyor.

PS da ilk kes mi FC serisi alıyorsunuz hocam çünkü 24 veya 25 sahibi olanlara EA Play olmadan da indirimli alabiliyor.
Bu dediğiniz PC için de geçerli mi? Bir de şunu sorayım, ben oyunu Steam'den almıştım ama yeni bir Steam hesabına geçeceğim yakında. Eski Steam hesabımı bağladığım EA APP hesabıma yeni Steam hesabımı bağlarsam beni hala 25 sahibi olarak görür mü?

Bu dediğiniz PC için de geçerli mi? Bir de şunu sorayım, ben oyunu Steam'den almıştım ama yeni bir Steam hesabına geçeceğim yakında. Eski Steam hesabımı bağladığım EA App hesabıma yeni Steam hesabımı bağlarsam beni hala 25 sahibi olarak görür mü?

Evet hocam PC içinde geçerli diğer sorduğunuz sorudanda emin değilim deneyin isterseniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı