Merhaba arkadaşlar. Ben ön siparişten EA FC 26 almak istiyorum ancak 4bin yerine 3600 vermek istiyorum. Tıkladığımda yıllık EA Play aboneliği çıkıyor (PS5 Pro'dan oynuyorum) acaba illa yıllık abonelik mi almak lazım indirimden yararlanmak için yoksa başka yolu var mı?
Oluyor evet.Hatta ea play aylık abonelik fiyatı sıklıkla 30-40 lira civarına düşüyor. İstersen onu bekle ama 26 Ağustos'tan önce ön siparişi vermen lazım ekstra içeriklere ulaşmak için
Merhaba arkadaşlar. Ben ön siparişten EA FC 26 almak istiyorum ancak 4bin yerine 3600 vermek istiyorum. Tıkladığımda yıllık EA Play aboneliği çıkıyor (PS5 Pro'dan oynuyorum) acaba illa yıllık abonelik mi almak lazım indirimden yararlanmak için yoksa başka yolu var mı?
Bu dediğiniz PC için de geçerli mi? Bir de şunu sorayım, ben oyunu Steam'den almıştım ama yeni bir Steam hesabına geçeceğim yakında. Eski Steam hesabımı bağladığım EA APP hesabıma yeni Steam hesabımı bağlarsam beni hala 25 sahibi olarak görür mü?
Bu dediğiniz PC için de geçerli mi? Bir de şunu sorayım, ben oyunu Steam'den almıştım ama yeni bir Steam hesabına geçeceğim yakında. Eski Steam hesabımı bağladığım EA App hesabıma yeni Steam hesabımı bağlarsam beni hala 25 sahibi olarak görür mü?