Arkadaşlar yardımınıza muhtacım. Güncel paketim TurkNet 100Mbps fiber. Ancak Speedtest'te 104Mbps gibi daha yüksek hızları da görüyorum.
PlayStation 5 konsolumla EA FC 26 oynuyorum.
Geçen yıl Tokat/Niksar'da TurkNet VDSL 35Mbps hız ile 52-56 aralığında ping alıyordum. Kablolu bağlantı EA FC 26.
Bu yıl Tokat/Erbaa'da yani 45 kilometre daha batıya taşındım. Fiber 104-105 Mbps hızlarda 64-70 ping alıyorum. Kablolu bağlantı EA FC 26.
Rush modu oynarken bu daha da yükseliyor. EA connection sitesindeki raporları ekleyeceğim.
Şimdi durumu şöyle açıklayayım, TurkNet hiçbir şey yapmıyor belki 15 destek kaydı açmışımdır benden her seferinde PC üzerinden ping, tracert testi yapıp paylaşmamı istiyor. Yapıp paylaşıyorum modemden kutuya bir problem olduğu gözüküyor deyip saha ekipleri ile iletişime geçeceğiz diyorlar. 4 defa saha ekibi için arıza kaydı açtılar.
İlkinde arkadaşlar geldi Türk Telekom'dan. Sorunumu anlattığımda ping ne ki ya. Nasıl yüksek olunca daha iyi olmuyor mu düşük mü olması lazım? Gibi komik sorularla hat değerlerini incelediler gittiler bir şey demeden. Diğerinde başka ekip geldi, fiber uca gelen sinyalin -20 olduğunu ve çok iyi bir değer olduğunu söyledi, ne olur ne olmaz modemi değiştirelim dediler ve değiştirip gittiler bir işe yaramadı. 3ncü kayıtta kimse gelmedi. 4ncü kayıtta artık ben TurkNet'den ONT cihazı değişimi yapalım belki ondandır dedim onlarda belki ondandır dediler. Türk Telekom samsun müdürlüğünden Mehmet (kendini böyle tanıttı) gelsek te bir şey değişmeyecek ONT cihazını değiştirmemiz sorununuzu çözmeyecek. Türk Telekom'a geçmeniz lazım ancak öyle geliriz dedi. Bende ısrarla ONT cihazımın değişmesini istiyorum ekip yollayın dedim o da ısrarla gönderemiyoruz zaten daha önce 2 kez gelmişler dedi. En sonunda bu benim yasal hakkım talebim siz göndermeyeceğinizi bana ifade eder misiniz bir kez daha dedim, tamam gönderiyoruz ekipleri dedi ama bilin bakalım ne oldu? Kimse gelmedi
TurkNet'i arayıp Avrupa çıkış internet Route'umun daha iyi bir rotaya taşınmasını talep ediyorum diyorum, ilk defa duymuş gibi oluyorlar. Bir şey yapmıyorlar. Belki de ben saçma bir istekte bulunuyorumdur. Ancak geçen yıl VDSL ve bu yıl fiber arasındaki ping farkının rota kaynaklı olduğunu düşünmüştüm. Çünkü Fiber'e geçince ister istemez 1-2 ping daha az alırım diye umutlanıyordum, 20 ping fazladan alıyorum.
Sizce ne yapmalıyım? Türk Telekom samsun müdürlüğünden arkadaşın dediği gibi
Türk Telekom'a mı geçmeliyim sorunumu çözmeleri için. Çünkü TurkNet kullandığım takdirde sorunla ilgili bir şey yapmayacaklarını anladım.
Gelen saha ekiplerinden samimi olduğunu düşündüğüm bir arkadaş TurkNet'in halletmesi lazım sistem üzerinden dedi. Sizce
sorun TurkNet'te ve uğraşmıyorlar mı?
EA connection bölümünde yerel ISS'le karşılaştırma bölümünde en iyi ISS Superonline gözüküyor yerel bölgemde. 54 ping ortalaması yazıyor.
Superonline'a mı geçmeliyim?
Yıllardır TurkNet kullanıyorum ancak tel celsede imzayı atıp başka bir ISS geçebilirim çünkü onlar benimle dalga geçer gibi her seferinde ping-tracert testi istemeye devam edecek. Bu konu hakkında bilgisi olan herkesten destek istiyorum, bir cümle bile katkınız olursa çok mutlu olurum. Ve yine bilen arkadaşları etiketlerseniz, belki TurkNet çalışanı Türk Telekom çalışanı varsa etiketlerseniz çok dua ederim sizlere.
ur
@chancellor @TurkNet Destek Ayşegül
Kimsenin en ufak bilgisi yok mu? Etiketlesek bari ilgilenseler olmaz mı?