Eyüpİlmi Decapat Katılım 30 Mayıs 2023 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 22:10 #1 EA FC 26'da ağır çekim hatası alıyorum. Sebebini bilen var mı? FPS'i 30'a sabitledim ancak bu şekilde oldu. Başka bir çözüm yolu var mı?
EA FC 26'da ağır çekim hatası alıyorum. Sebebini bilen var mı? FPS'i 30'a sabitledim ancak bu şekilde oldu. Başka bir çözüm yolu var mı?
SEMIKAANCAKIR Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 24.289 Makaleler 2 Çözümler 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 22:24 #2 Bilgisayardan mı oynuyorsun? Ekran kartın AMD mi? Artı 0 Eksi
KS KS Eyüpİlmi Decapat Katılım 30 Mayıs 2023 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 23:02 #3 SEMIKAANCAKIR dedi: Bilgisayardan mı oynuyorsun? Ekran kartın AMD mi? Genişletmek için tıkla... Evet PC'den oynuyorum ekran kartım AMD. Artı 0 Eksi
SEMIKAANCAKIR dedi: Bilgisayardan mı oynuyorsun? Ekran kartın AMD mi? Genişletmek için tıkla... Evet PC'den oynuyorum ekran kartım AMD.
SEMIKAANCAKIR Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 24.289 Makaleler 2 Çözümler 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 23:24 #4 Eyüpİlmi dedi: Evet PC'den oynuyorum ekran kartım AMD. Genişletmek için tıkla... AMD Radeon Software'den FC26 için FreeSync kapatıp deneyin Artı 0 Eksi
Eyüpİlmi dedi: Evet PC'den oynuyorum ekran kartım AMD. Genişletmek için tıkla... AMD Radeon Software'den FC26 için FreeSync kapatıp deneyin
KS KS Eyüpİlmi Decapat Katılım 30 Mayıs 2023 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 23:24 #5 SEMIKAANCAKIR dedi: AMD Radeon Software'den FC26 için FreeSync kapatıp deneyin. Genişletmek için tıkla... Düzelmedi yine aynı. Artı 0 Eksi
SEMIKAANCAKIR dedi: AMD Radeon Software'den FC26 için FreeSync kapatıp deneyin. Genişletmek için tıkla... Düzelmedi yine aynı.
SEMIKAANCAKIR Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 24.289 Makaleler 2 Çözümler 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 23:27 #6 Eyüpİlmi dedi: Düzelmedi yine aynı. Genişletmek için tıkla... FIFA23'te o şekilde çözmüştüm maalesef başka bilmiyorum Artı 0 Eksi
Eyüpİlmi dedi: Düzelmedi yine aynı. Genişletmek için tıkla... FIFA23'te o şekilde çözmüştüm maalesef başka bilmiyorum
KS KS Eyüpİlmi Decapat Katılım 30 Mayıs 2023 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 23:30 #7 SEMIKAANCAKIR dedi: FIFA23'te o şekilde çözmüştüm maalesef başka bilmiyorum Genişletmek için tıkla... Teşekkürler yinde. Artı 0 Eksi
SEMIKAANCAKIR dedi: FIFA23'te o şekilde çözmüştüm maalesef başka bilmiyorum Genişletmek için tıkla... Teşekkürler yinde.