EA FC Mobile sol bek tavsiyesi

bxtuhqn

Hectopat
Daha fazla  
Yeni başladım ve şu an 7 milyonum var. Paramı çok harcatmayak sol bek ve ek olarak orta saha önerir misiniz?

7 milyona pek bir oyuncu alamazsın. Etkinliklerden çok daha iyisini alırsın. Hatta 4 bin cevhere paket oluyor markette ondan orta saha çıkartırsınız muhtemelen minimum 94 veriyor zaten.

7 milyona pek bir oyuncu alamazsın. Etkinliklerden çok daha iyisini alırsın. Hatta 4 bin cevhere paket oluyor markette ondan orta saha çıkartırsınız muhtemelen minimum 94 veriyor zaten.
7 milyon az biliyorum ama iyi sol bek oyuncum olmadığı için otomatik olarak alexander-arnold sol bekte duruyor pazara baktığımda 3 milyona 91'lik carlos buldum şimdilik idare ederim markettede 100'lük lukaku ve 101'lik müller çıkartmıştım.

Para vermek saçma olur çünkü kolayca etkinliklerden alınıyor zaten. Paranızı biriktirin hocam. Zamanla marketten sağlam oyuncular alırsınız.

Oyunda lig açılmıyor bende. 15. Seviyeye geldim hala açılmadı. Sol beke totw görevleri yapıp 96 lık aldım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…