duty with an exo Hectopat Katılım 23 Kasım 2020 Mesajlar 179 Çözümler 1 Yer Чорнобиль Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2023 #1 Epic'de EA FC indirme girmiş 321TL almak istiyorum ama standart sürüm. Ben şimdi bunu alırsam Online oynayabilecek miyim yoksa sadece offline kariyer modu falan mı takılacağım?
Epic'de EA FC indirme girmiş 321TL almak istiyorum ama standart sürüm. Ben şimdi bunu alırsam Online oynayabilecek miyim yoksa sadece offline kariyer modu falan mı takılacağım?
Vegas Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 9 Eylül 2015 Mesajlar 4.316 Makaleler 1 Çözümler 44 14 Aralık 2023 #2 Online oynayabilirsin, sadece offline kariyer modu içeren bir satış türü yok... Ultimate Edition UT modu için extra coin vs. veriyor.
Online oynayabilirsin, sadece offline kariyer modu içeren bir satış türü yok... Ultimate Edition UT modu için extra coin vs. veriyor.
emrglby Centipat Katılım 12 Aralık 2023 Mesajlar 282 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Aralık 2023 #3 Bildiğim kadarıyla Ultimate alırsan 4600 FC points veriyor.