Mete 1903 Hectopat Katılım 27 Haziran 2022 Mesajlar 55 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2024 #1 Bugün EA FC24 aldım. İlk girdiğim zaman da aynı hatayı vermişti ama bir şeyler yapıp girmiştim oyuna. Sonra çıktım, geri girmek istediğim zaman ise oyun bu ekranda kalıyor. Neredeyse 1 saat oldu hala açılmadı. (oyunu Epic'ten aldım.) Son düzenleme: 22 Nisan 2024
Bugün EA FC24 aldım. İlk girdiğim zaman da aynı hatayı vermişti ama bir şeyler yapıp girmiştim oyuna. Sonra çıktım, geri girmek istediğim zaman ise oyun bu ekranda kalıyor. Neredeyse 1 saat oldu hala açılmadı. (oyunu Epic'ten aldım.)
Görkem Umut Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2020 Mesajlar 7.904 Çözümler 175 22 Nisan 2024 #2 Görev yöneticisinden kapatıp tekrar deneyin. Çözümü bu şeklde buldum ben. Açılana kadar tekrar ediyorum. Eninde sonunda açılıyor. Artı 0 Eksi
Görev yöneticisinden kapatıp tekrar deneyin. Çözümü bu şeklde buldum ben. Açılana kadar tekrar ediyorum. Eninde sonunda açılıyor.
KS KS Mete 1903 Hectopat Katılım 27 Haziran 2022 Mesajlar 55 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2024 #3 Görkem Umut dedi: Görev Yöneticisi'nden kapatıp tekrar deneyin. Çözümü bu şeklde buldum ben. Açılana kadar tekrar ediyorum. Eninde sonunda açılıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam denedim olmadı. Hocam oyun şu an açıldı. Her zaman bu şekilde açılana kadar denemek mi lazım? Artı 0 Eksi
Görkem Umut dedi: Görev Yöneticisi'nden kapatıp tekrar deneyin. Çözümü bu şeklde buldum ben. Açılana kadar tekrar ediyorum. Eninde sonunda açılıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam denedim olmadı. Hocam oyun şu an açıldı. Her zaman bu şekilde açılana kadar denemek mi lazım?
Görkem Umut Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2020 Mesajlar 7.904 Çözümler 175 23 Nisan 2024 #4 @Mete 1903 Benim için çözüm bu oldu, evet. Açılana kadar bu şekilde deniyorum. 3-5 dk içinde açılıyor. Artı 0 Eksi
@Mete 1903 Benim için çözüm bu oldu, evet. Açılana kadar bu şekilde deniyorum. 3-5 dk içinde açılıyor.
KS KS Mete 1903 Hectopat Katılım 27 Haziran 2022 Mesajlar 55 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2024 #5 Teşükerler hocam. Başka bir çözüm bilen var mı lütfen her seferinde 1 saat uğraşıyorum. Artı 0 Eksi