Ahmet_N34 Hectopat Katılım 15 Mayıs 2020 Mesajlar 890 Çözümler 1 Yer Andromeda Gökadası Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2024 #1 Aşağıdaki hatayı veriyor nasıl düzeltebilirim?
Berat_Ali_55 Decapat Katılım 10 Ağustos 2023 Mesajlar 75 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2024 #2 Sisteminizdeki ekran kartı driverını güncelleyin eğer olmazsa silip tekrar yükleyin. Artı 0 Eksi
arda.wqqp Centipat Katılım 16 Kasım 2023 Mesajlar 308 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2024 #3 Ahmet_N34 dedi: Aşağıdaki hatayı veriyor nasıl düzeltebilirim? Eki Görüntüle 2242059 Genişletmek için tıkla... Ekran kartı sürücüsü düzgün çalışmadığı için kapanıyor diyor çözüm olaraksa en son çıkan sürücüyü yüklemeni söylüyor dene istersen. Artı 0 Eksi
Ahmet_N34 dedi: Aşağıdaki hatayı veriyor nasıl düzeltebilirim? Eki Görüntüle 2242059 Genişletmek için tıkla... Ekran kartı sürücüsü düzgün çalışmadığı için kapanıyor diyor çözüm olaraksa en son çıkan sürücüyü yüklemeni söylüyor dene istersen.
KS KS Ahmet_N34 Hectopat Katılım 15 Mayıs 2020 Mesajlar 890 Çözümler 1 Yer Andromeda Gökadası Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2024 #4 arda.wqqp dedi: Ekran kartı sürücüsü düzgün çalışmadığı için kapanıyor diyor çözüm olaraksa en son çıkan sürücüyü yüklemeni söylüyor dene istersen. Genişletmek için tıkla... Şu anda deniyorum hocam. Silip tekrar yüklüyorum. Berat_Ali_55 dedi: Sisteminizdeki ekran kartı driverını güncelleyin eğer olmazsa silip tekrar yükleyin. Genişletmek için tıkla... arda.wqqp dedi: Ekran kartı sürücüsü düzgün çalışmadığı için kapanıyor diyor çözüm olaraksa en son çıkan sürücüyü yüklemeni söylüyor dene istersen. Genişletmek için tıkla... Berat_Ali_55 dedi: Sisteminizdeki ekran kartı driverını güncelleyin eğer olmazsa silip tekrar yükleyin. Genişletmek için tıkla... Silip en son sürümünü yüklememe rağmen olmadı. Yine aynı hatayı verdi. Son düzenleme: 4 Temmuz 2024 Artı 0 Eksi
arda.wqqp dedi: Ekran kartı sürücüsü düzgün çalışmadığı için kapanıyor diyor çözüm olaraksa en son çıkan sürücüyü yüklemeni söylüyor dene istersen. Genişletmek için tıkla... Şu anda deniyorum hocam. Silip tekrar yüklüyorum. Berat_Ali_55 dedi: Sisteminizdeki ekran kartı driverını güncelleyin eğer olmazsa silip tekrar yükleyin. Genişletmek için tıkla... arda.wqqp dedi: Ekran kartı sürücüsü düzgün çalışmadığı için kapanıyor diyor çözüm olaraksa en son çıkan sürücüyü yüklemeni söylüyor dene istersen. Genişletmek için tıkla... Berat_Ali_55 dedi: Sisteminizdeki ekran kartı driverını güncelleyin eğer olmazsa silip tekrar yükleyin. Genişletmek için tıkla... Silip en son sürümünü yüklememe rağmen olmadı. Yine aynı hatayı verdi.
arda.wqqp Centipat Katılım 16 Kasım 2023 Mesajlar 308 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2024 #5 Ahmet_N34 dedi: Şu anda deniyorum hocam. Silip tekrar yüklüyorum. Silip en son sürümünü yüklememe rağmen olmadı. Yine aynı hatayı verdi. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Ahmet_N34 dedi: Şu anda deniyorum hocam. Silip tekrar yüklüyorum. Silip en son sürümünü yüklememe rağmen olmadı. Yine aynı hatayı verdi. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et