EA FC24 kariyer modu efsanevi zorluk modu çok zor

Yaver46

Decapat
Yer
Kahramanmaraş/Elbistan
Daha fazla  
Arkadaşlar herkese iyi sosyaller. Ben EA FC24 de kariyer modu yaparken çıldırmak üzereyim. Zorluğu dünya klasına aldığım zaman maç kaybetmiyorum, everton ile kariyer yapıyorum liverpool, manchester City gibi takımlara 3-4 tane atıyorum namağlup gidiyorum. Zorluğu efsaneviye aldığım zamanda hiç maç kazanamıyorum 1 puan almış liğ sonuncusu takımdan bile 3-4 yiyorum kazanamıyorum yok mu bunu bir yolu?

Daha sabırlı ve stratejik oynamak.

Kullanıcı ve yapay zeka için ayrı ayrı Slider ayarları var o değerleri değiştirerek deneyebilirsin hatta sosyal medyada yapılmış olan ayarları deneyebilirsin onları kendine göre bir tık değiştirerek ayarlayabilirsin.

Sosyal medyada yapılan ayarları bulamadımda link ataabilirseniz çok sevinirim. Teşekkürler.

Sosyal medyada yapılan ayarları bulamadımda link ataabilirseniz çok sevinirim. Teşekkürler.
Google'a FC 24 Slider setting falan yaz çıkar nasıl bulamadın. Geçmiş yıllarda çok paylaşım vardı yine vardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…